25-04-2017: Seminar på hundens præmisser

Kom med på seminar "På hundens præmisser" med den svenske hundepsykolog Anders Hallgren, der giver inspiration til den fremtidige hundetræning.

24-04-2017: Masser af bævere

Den årlige bævertælling i Klosterheden fandt sted onsdag, torsdag og fredag i uge 16, og som altid deltog Jægers udsendte. Læs reportagen og se billederne fra bævertælling 2017 her.

24-04-2017: Sjællandsmesterskab i jagtsti

Lørdag den 22. april blev Danmarks Jægerforbunds Sjællandsmesterskab afviklet på Hagested-Gislinge skydebane ved Holbæk.

24-04-2017: Sjællandsmesterskab i jagtsti

22-04-2017: DJ støtter foreninger i sagen om skydebaner i Langstrup Mose

Frederiksborg Amts Avis stiller i en artikel spørgsmålet, om DJ efterlader de nordsjællandske jagtforeninger uden juridisk støtte i sagen om skydebaner i Langstrup Mose? Svaret er nej. Foreningerne kan regne med al den ekspertise, som findes i Danmarks Jægerforbund.

21-04-2017: Undersøgelse af Nyjægere

To bachelorstuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole leder efter nyjægere, som kan svare på spørgeundersøgelse. Del gerne undersøgelsen i netværk for nyjægere.

21-04-2017: Kort nyt til jagttegnskursuslærere

Kort nyt til jagttegnskursuslærere om nye tiltag og hjælp til undervisningen.

21-04-2017: DJ ønsker jagt på arter, som kan tåle det

Kommentar til DOF’s artikel på foreningens hjemmeside angående jagttider: Jagttidsforhandlingerne er i fuld gang. Med baggrund i den bedste tilgængelige viden bliver det diskuteret, hvilke arter der kan bære at blive jaget og i hvor lang tid. Er det ikke biologisk forsvarligt at drive jagt på en art, ønsker Danmarks Jægerforbund naturligvis ikke, at arten jages.