05-05-2017: De stiftende formænd mødes 25 år efter

Jørgen Vesterdahl fra Dansk Strandjagtforening, Kristian Raunkjær fra Landsjagtforeningen og Verner Olesen fra Dansk Jagtforening var nogle af hovedkræfterne bag sammenlægningen af de tre foreninger, som blev til Danmarks Jægerforbund. 25 år efter mødes de igen.

05-05-2017: Sådan bliver du klar til bukkejagten

Det er endeligt blevet maj og i takt med at træerne springer ud, får jægerne i stigende grad svært ved at sidde stille. Bukkejagten er nemlig lige om hjørnet. Her har vi samlet en liste over ting, du med fordel kan forberede, mens du venter på den 16. maj.

05-05-2017: "Morten" sulter i sommerperioden

Hjælp harerne ved at sørge for at de ikke mangler føde i gennem hele sommerhalvåret.