28-04-2017: Jagttid for kron- og dåvildt i høring

Miljø- og Fødevareministeren har nu sendt forslagene for jagttider på kronvildt og dåvildt i høring.

27-04-2017: Kom til åbent hus i Jagtens Hus

I det forgangne år har vi holdt flere åbent hus-arrangementer for medlemmer af DJ. Nu er turen kommet til, at vi åbner dørene for alle interesserede, der har lyst til at komme og hilse på os jægere.

27-04-2017: Indbydelse til ERFA-møder

Til juni afholder Danmarks Jægerforbund igen erfarings-møder (ERFA) for jagttegnskursuslærere. Målet for møderne er samtale og dialog mellem jagttegnskursuslærere for at øge vidensniveauet omkring jagttegnsundervisning. Endvidere ønsker Danmarks Jægerforbund respons på undervisningsmaterialet ’Jagttegn’ for at optimere det bedst muligt. Tilmeld dig allerede i dag.

27-04-2017: Invitation til ERFA-møder

27-04-2017: Nyjægermagasinet er på gaden

Når du fisker Jæger op af postkassen i næste uge, vil du også få vores nyjægermagasin med. Men du kan allerede nu læse en digital version lige her. Vis magasinet til en nyjæger du kender, men smugkig selv i det først, for det er propfyldt med nyttig viden.

26-04-2017: Hvor mange nye jægere er vi?

Den store interessen for jagt afspejler sig i op mod 7.000 tilmeldte til jagttegnskurser, men blot cirka 2.500 kommer gennem nåleøjet ved haglskydeprøven. Antallet af "længselsjægere" vokser og vokser, altså jægere, som ikke har bestået haglskydeprøven.

26-04-2017: Opbevaring af våben: Sådan er reglerne

I bekendtgørelsen om våben, § 24, står reglerne for opbevaring af våben. I loven skelner man mellem permanent opbevaring og midlertidig opbevaring. Her vil vi udelukkende beskrive reglerne for permanent opbevaring af våben.

26-04-2017: Hvad er en vandelsgodkendelse?

Hvis politiet ikke vil give dig en såkaldt vandelsgodkendelse, nægter de at give samtykke til jagttegn, og dermed mister du dit jagttegn. Voldsforbrydelser vil normalt betyde farvel til jagttegnet.