27-09-2018: Tre nye hundeførere optaget i Schweiss-registret

Den 25.-26. september 2018 afholdt Naturstyrelsen i samarbejde med Danmarks Jægerforbund kursus for de nye hundeførere, som var kommet hele vejen igennem årets optagelses proces.

26-09-2018: Nye muligheder i vores app Jæger

Udvidelse af appen Jæger er nu klar til både Android og iPhone. Få dit digitale medlemskort, jagttider, skydebaneoversigt og meget mere direkte på din telefon.

26-09-2018: Jægerne: Mangel på rettidig omhu i mårhundeindsatsen

Formanden for Jægerforbundets markvildtudvalg, Jens Venø Kjellerup, havde gerne set markant større fokus på mårhunden, fordi advarselslamperne allerede blinkede fra begyndelsen. Nu forventer han, at de ansvarlige politikere og relevante organisationer ud over jægerne påtager sig sit ansvar og bidrager helhjertet til bekæmpelsen af denne invasive art!

26-09-2018: Brug af termiske spottere/kikkerter til jagt

Foranlediget af massiv markedsføring samt debatter på diverse medier får Danmarks Jægerforbund i denne tid mange henvendelser omkring lovligheden af at benytte termiske spottere/kikkerter til jagt. Vi skal derfor pointere, at det IKKE er tilladt at benytte disse hjælpemidler til jagt i Danmark.

26-09-2018: Vinderklasseprøver 2018

Program for Danmarks Jægerforbunds Vinderklasseprøver - efteråret 2018 for stående jagthunde

25-09-2018: Nej, den vej skal vi ikke!

Septembermødet i Vildtforvaltningsrådet er hvert år et todagesmøde, hvor der ud over selve mødet er indbygget en ekskursion for at rådet i fællesskab kan tilegne sig viden inden for vildtforvaltning. Igen i år gik turen til udlandet, og denne gang til Holland med gåseforvaltning som det væsentligste emne, samt et besøg i Oostvaardersplassen, som er et meget omdiskuteret indhegnet naturområde, der går under betegnelsen rewilding.

24-09-2018: Jægere: Myndigheder selv skyld i invasive arter ude af kontrol

Miljøstyrelsen reagerer for sent og for svagt, når nye invasive arter bevæger sig over grænsen og ind i Danmark. Det mener Danmarks Jægerforbund, som opfordrer myndighederne til at tage alle værktøjer i brug fra dag et i bekæmpelsen af de uønskede arter.

24-09-2018: Send spørgeskema til dine aspiranter, og gør jagten en tjeneste

Vigtig viden - Del spørgeskema som undersøger forventningerne til jagt