14-06-2018: Seminar med Janne Vendelbo

40 motiverede og engagerede jagthundeejere med hunde i alderen 8 uger til 12 måneder var lørdag den 2. juni mødt op til et inspirerende hvalpe- og unghundeseminar med hundeinstruktøren Janne Vendelbo.

14-06-2018: Seminar Jane Vendelbo

13-06-2018: Hvordan får vi børnene tilbage i naturen?

Det handler både om kreativitet, Danmarks fremtid og uddannelsen som menneske, når hjerneforsker Kjeld Fredens fortæller om vigtigheden af, at børnene kommer ud naturen. Men hvordan sikrer vi os, at det hele ikke kommer til at handle om det digitale? Det sætter Danmarks Jægerforbund til debat på Folkemødet på Bornholm.

11-06-2018: De nye regionale hjortevildtformænd er udpeget

På hovedbestyrelsesmødet den 9. juni 2018 i Danmarks Jægerforbund blev de nye regionale hjortevildtformænd udpeget.

11-06-2018: Debat om opfordring til ulovligheder

I sidste uge nåede debatten om opfordringer til ulovligheder – specielt med hensyn til ulven – nye højder. Sagen blev behandlet på hovedbestyrelsesmødet, som man siden i fredags har kunnet læse her på hjemmesiden.

08-06-2018: Jægerforbundet tager skarpt afstand fra ulveudtalelser

I dagens medier raser en voldsom debat om, hvordan et medlem fra en lokal jagtforening rådgiver om, hvordan en ulv kan skydes, uden at det får konsekvenser for lovbryderen. Fra Danmarks Jægerforbunds side tages der naturligvis skarpt afstand fra den ulovlighed, der opfordres til.

08-06-2018: Video: Fra grovpartering til grill

Se vores film, der giver dig kyndig vejledning om grovpartering og udskæring af råvildt. Og gode råd til at få dit vildtkød korrekt og hygiejnisk op i din gryde - eller ud på grillen

07-06-2018: Kan det betale sig at arbejde frivilligt? Ja (Bliv) NaturligVis!

Når man slår ordet nørd op i en ordbog, står der, at en nørd er et slangudtryk for en person med en stor interesse for et enkelt eller fle-re emner. Nørd er derfor en passende beteg-nelse for samtlige frivillige, jeg har mødt i projektet Bliv Naturligvis.