08-05-2017: DJ på Naturmødet: Kan en interesseorganisation i Jylland bevare sin politiske indflydelse?

På Naturmødet er Danmarks Jægerforbund vært, når tre direktører fra danske interesseorganisationer deler deres erfaringer med at have hjemme langt fra Borgen.

08-05-2017: DJ debat på Naturmødet: Er vildsvinet velkomment hjem?

På Naturmødet den 19. maj 2017 er Danmarks Jægerforbund vært for en debat om vildsvinets omdiskuterede hjemkomst til Danmark. Er vildsvinet velkomment i vores natur?

07-05-2017: Gode råd om haglskydning

Sådan får du fundamentet til en god skydestil og højner chancen for at ramme og dermed for at bestå haglprøven.

06-05-2017: Et kvart århundrede er nået

Så er Danmarks Jægerforbunds ordinære repræsentantskabsmøde i Messe C i Fredericia slut. Det blev præget af to store temaer, hvor af det ene var vedtagelsen af en ny strategi, herunder igangsættelsen af det kommende strukturarbejde. Det andet helt store tema var Jægerforbundets 25-års-jubilæum, som helt naturligt kom til at fylde en del i både formandens beretning og på repræsentantskabsmødet som helhed. Endelig gjorde formanden status på arbejdet i Vildtforvaltningsrådet og lancerede en ny vandvision.

06-05-2017: Jægerne hylder Søren Pind

Tidligere justitsminister Søren Pind fra Venstre modtager Danmarks Jægerforbunds Initiativpris for arbejdet med den nye knivlov.

06-05-2017: Årets jagtforening 2017

Den dynamiske vinder af titlen blev fynske Ejby-Harndrup og Omegns Jagtforening.

06-05-2017: Miljø- og Fødevareministeren til DJ: I varetager jægernes interesser på fornemste vis

På Danmarks Jægerforbunds repræsentantskabsmøde den 6. maj 2017 gratulerede Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) med DJ’s flotte arbejde gennem 25 år og forbundets rolle i samfundet. Han takkede også for det vigtige og gode samarbejde med Miljø- og Fødevareministeriet.

05-05-2017: De stiftende formænd mødes 25 år efter

Jørgen Vesterdahl fra Dansk Strandjagtforening, Kristian Raunkjær fra Landsjagtforeningen og Verner Olesen fra Dansk Jagtforening var nogle af hovedkræfterne bag sammenlægningen af de tre foreninger, som blev til Danmarks Jægerforbund. 25 år efter mødes de igen.