11-05-2017: Samarbejde sikrer nyt spændende hundetiltag

Tæt samarbejde sikrer nyt spændende hunde tiltag på Jagt & Outdoor messen 2018

11-05-2017: Jægerne leder efter Pablo

Landets største sammenslutning af hundeejere Danmarks Jægerforbund opfordrer sine medlemmer til at lede efter den stjålne narkohund Pablo.

11-05-2017: Læs programmet for FM i jagthorn 2017

I forbindelse med afholdelsen af dette års forbundsmesterskab i jagthorn, som afholdes i Reventlowparken på Lolland, har Danmarks Jægerforbund i samarbejde med Nakskov Jagthornsblæsere netop udsendt det 28 siders store katalog, der skal hjælpe med at informere og vejlede de mange deltagere og besøgende.

10-05-2017: Ny lov kan give mere natur

Det er en gammel DJ-mærkesag, som nu bliver til lov, når landmændenes genopdyrkningsret gøres permanent. Det kommer til at give mere natur, mener jægerformand Claus Lind Christensen.

09-05-2017: Fornem hæder til Jørgen Vesterdahl

På Jægerforbundets repræsentantskabsmøde havde Claus Lind Christensen den fornøjelse og ære at uddele Jægerforbundets fornemmeste pris til Jørgen Vesterdahl, Dansk Strandjagtforenings sidste formand. Guldnålen blev tildelt på baggrund af Jørgen Vesterdahls ihærdige indsats i forbindelse med sammenlægning af de tre gamle jagtforeninger til Danmarks Jægerforbund i 1992.

09-05-2017: DJ debat på Naturmødet: Er katten for farlig i naturen?

Danmarks Jægerforbund er vært, når debatten går på et af danskernes yndlingskæledyr, som samtidig er en farlig trussel for det vilde dyreliv.

08-05-2017: DJ på Naturmødet: Har det puls, så skyd – jagttidernes historie i Danmark

Den jagttidslovgivning, vi kender i dag, har en lang historisk hale efter sig, med et meget mindre reguleret islæt. Danmarks Jægerforbund er på Naturmødet vært for et oplæg, der kaster lys over den danske jagthistorie gennem generationer.

08-05-2017: DJ på Naturmødet: Jagttidernes historie i Danmark

Den jagttidslovgivning, vi kender i dag, har en lang og farverig historie bag sig, med et meget mindre reguleret islæt. Danmarks Jægerforbund er på Naturmødet vært for et oplæg, der kaster lys over den danske jagthistorie gennem generationer.