16-03-2018: Vellykket møde varsler gode forhold for dåvildtforvaltningen i kreds 5

Der blev debatteret på hjortevildtmøde på Fyn i Vissenbjerg. Men det blev et godt møde, der tyder godt for dåvildtforvaltningen på øen.

16-03-2018: Mød justitsministeren på Jagt & Outdoor messen

Danmarks Jægerforbund har inviteret Søren Pape Poulsen til Jagt & Outdoor-messen i Odense i næste uge for at justitsministeren både kan få et indblik i jægernes verden og deltage i en debat om våbenlovgivningen i Danmark.

16-03-2018: Mød justitsministeren på Jagt & Outdoor messen

15-03-2018: Et blik mod fremtidens hjortevildtarbejde i DJ

Efter de nye jagttider på kronvildt blev besluttet af miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, har DJ’s hjortevildtudvalg sat kursen mod de næste opgaver fra ministeren og Vildtforvaltningsrådet. Blandt andet har de besluttet, at der skal arbejdes med dåvildtforvaltning og evaluering af kronvildtjagttiderne.

15-03-2018: Et blik mod fremtidens hjortevildtarbejde i DJ

15-03-2018: Slut med haglskåle i plast

Danmarks Jægerforbund og Danmarks Våbenhandlerforening er sammen blevet enige om, at haglskåle i plast fra haglpatroner skal udfases. Jagt skal ikke efterlade sig plast i naturen hverken efter jagten eller på flugtskydningsbanen. Miljøminister Esben Lunde Larsen kalder beslutningen ansvarlig og fremsynet.

15-03-2018: Slut med haglskåle i plast

15-03-2018: Svanesang for en forældet patron

Læs Claus Lind Christensens leder fra Jæger 3/2018 om haglskåle af plast og en enig bestyrelse i Danmarks Jægerforbunds beslutning om, at plastforladningerne skal udfases totalt.