27-06-2018: Tilmeld dig jagthundeinstruktør-uddannelsen øst for Storebælt

Flere og flere jagtforeninger oplever en voksende interesse for deres hundetræning. Mangler jeres forening nye instruktører, er der netop nu åben for tilmelding til jagthundeinstruktøruddannelsen.

27-06-2018: Tilmeld dig jagthundeinstruktøruddannelsen øst for Storebælt

25-06-2018: Ekstraordinært møde i Vildtforvaltningsrådet om ulv

En revision af ulveforvaltningsplanen er under udarbejdelse, og inden sommerferien forventes det at miljø- og fødevareministeren udsender en version 2 af forvaltningsplanen for ulv. Derfor træder vildtforvaltningsrådet ekstraordinært sammen den 3. juli for at drøfte Rådets endelige indstilling.

21-06-2018: Overblik: Regler og muligheder for udsætning af fjervildt

Vi får i øjeblikket mange henvendelser omkring regler og muligheder for udsætning af vildt. Derfor har vi samlet en oversigt over relevante links og film, så du kan få overblikket.