24-05-2017: Stemningsbilleder fra lørdag på Naturmødet

Tredje og sidste dag - lørdag - på Naturmødet 2017 bød også på masser af aktivitet i Jægerforbundets telt. Mange børn kom forbi og lavede smykker eller smagte på det grillede dåvildt, mens de voksne kom og hørte debatter.

24-05-2017: Fredag holder Jægerforbundet lukket

Fredagen efter Kristi himmelfartsdag - den 26. maj - holder Jægerforbundet lukket. Mandag er der igen åben for henvendelser.

24-05-2017: Udsætning – er du dit ansvar bevidst?

Rigtig mange danske jægere nyder godt at udsætning af fjervildt, fordi det byder på gode jagtoplevelser. Men det er vigtigt, at der er styr på regler og krav, når du udsætter fjervildt. Bliv klogere på området her.

23-05-2017: Rågeregulering: Flyvende hjerter i flødesovs

Et par unge jægere med tilknytning til Møns Jagtforening byttede i foråret 2016 junkfood ud med rågeunger i flødesovs – Jæger var med i skoven og ved bordet!

23-05-2017: FM i jagthornsblæsning 2017: Et værn mod jagtens forfladigelse

Danmarks Jægerforbund afholdte d. 20. maj 2017 sit 25.ende forbundsmesterskab i jagthornsblæsning – det blev igen i år en stor succes. Læs reportagen og se alle billederne fra dagen her.

23-05-2017: FM Jagthorn

På trods af vind og vejr startede mesterskabet på Pederstrup på Lolland.

Lørdag den 20. maj 2017

20-05-2017: Fredagen på Naturmødet

Der var masser af mennesker forbi Danmarks Jægerforbunds telt på Naturmødets anden dag, fredag. Debatter om vildsvin i Danmark, katte i naturen, dåvildt og nedgangen for agerhøns og harer trak masser af mennesker til. Men det langtidsgrillede dåvildt var hovedattraktionen.

19-05-2017: Stemningsbilleder fra Naturmødet - dag 1

Snus til stemningen på Naturmødet i Hirtshals. Vi har samlet et lille udpluk billeder fra torsdagen på Naturmødet. Dagen var præget af den officielle åbning af Bliv NaturligVis og debatten om naturen i landbrugslandet i Jægerforbundets telt.