04-09-2017: Skyd kun duer i flok i september og oktober

Man bør kun regulere duer, der flyver i flok. Enlige duer har ofte unger i reden.

04-09-2017: Gift-sag kan i yderste tilfælde ende i eksklusion

Hvis politiets efterforskning i gift-sagen fra Store Vildmose fører til domsfældelse af en jæger, og vedkommende er medlem af Danmarks Jægerforbund, så kan personen se frem til en eksklusionssag. Det siger formand for Danmarks Jægerforbund Claus Lind Christensen, der er rystet over sagen fra Store Vildmose.

02-09-2017: Sådan kommer du på jagt på havet

At tage på jagt på fiskeriterritoriet er en fantastisk oplevelse - og så er jagtformen tilgængelig for alle. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du kan komme på strand- og havjagt her.

01-09-2017: Forgiftede ænder i Store Vildmose

Man risikerer alvorlig forgiftning, hvis man spiser ænder eller fisk fra den nordjyske naturperle, Store Vildmose. Danmarks Jægerforbund opfordrer alle, der har oplysninger i sagen om at kontakte politiet.

01-09-2017: Miljø- og fødevareministeren vil åbne for falkejagt og buejagt på større hjortevildt

Jagt med falke og andre rovfugle kan være på vej til en renæssance i Danmark. Det kan blive resultatet af et nyt lovforslag, der også skal bane vej for forsøg med buejagt på dåvildt og kronvildt. Ministerens melding glæder Danmarks Jægerforbund, som straks vil kigger nærmere på lovforslaget.

01-09-2017: Læs i Jæger september 2017

Det er blevet september og tid til jagt og en ny udgave af Jæger. Som altid serverer vi et par af månedens højdepunkter sammen med en gratis smagsprøve på septembernummeret af Jæger.

31-08-2017: DJ opnår dispensation til jægerne

31-08-2017: Opråb: Husk vingeundersøgelsen 2017/18

Endeligt er sommeren forbi og et vaskeægte efterår står for døren. Det betyder, at både jægere og vingeundersøgelse tager hul på en ny jagtsæson. Nedlægger du trækvildt, vil vingeundersøgelsen meget gerne modtage dine vinger.