Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

26-10-2018: DJ ønsker en reel indsats i landbrugslandet


I går havde folketingsmedlem Thomas Danielsen (V) sammen med FJD inviteret til en høring på Christiansborg om mangfoldighed i agerlandet. Målet var at belyse, hvad der skal til for at øge naturværdierne i det åbne land.

26-10-2018: Debatmøder om fremtidens organisationsstruktur i DJ


Vil du have indflydelse på aktiviteterne i Danmarks Jægerforbund og strukturen vi skaber dem i? Så kom til Strukturudvalget debatmøde om fremtidens organisationsstruktur i Danmarks Jægerforbund i din kreds.

26-10-2018: Ulvesagen: DJ ekskluderer medlem med øjeblikkelig virkning


Danmarks Jægerforbund har på et hovedbestyrelsesmøde her i eftermiddag besluttet, at den 66-årige jæger, der skød og dræbte en ulv på en mark ved Ulfborg, ekskluderes af Danmarks Jægerforbund med øjeblikkeligt virkning.

25-10-2018: Nyt Nordeuropæisk samarbejde med fokus på trækvildt


Trækvildt var det eneste emne på dagsordenen, da Danmarks Jægerforbund i weekenden var vært for et nordeuropæisk møde i Jagtens hus. Repræsentanter fra Holland, Tyskland, Irland, England, Norge, Sverige, Finland og Danmark var sammen med en repræsentant fra FACE og Vildtforvaltningsrådets formand samlet for at drøfte mulighederne for sikring af fremtidens jagt på en lang række trækvildtarter.

23-10-2018: Årets vildtret: Programmet er klart


Et propfyldt program er klar til Vild med vildt-dagene den 3. - 4. november på Als, hvor bl.a. Årets Vildtret skal kåres.

22-10-2018: Billig italiensk allrounder: Bettinsoli Diamond E


I en mindre fabrik i udkanten af Gardone val Trompia i Norditalien arbejder omkring 20 mennesker med at producere Bettinsoli-haglgeværer i et familiefirma med den nuværende ejer, Enrico Bettinsoli, i spidsen. De producerer i konkurrence med andre større producenter til den billigere ende af markedet.

21-10-2018: Ny struktur i Danmarks Jægerforbund


Ny struktur i Danmarks Jægerforbund
Informationsmøde om udviklingen af en ny struktur i Danmarks Jægerforbund

Sted: Dåstrup Forsamlingshus, Byvejen 15, Dåstrup, 4130 Viby Sjælland
Tid: Torsdag d. 8. november 2018 kl. 19-21.

19-10-2018: Strand- og havjagt: - Hva' med sikkerheden?


Nu er det højsæson for den spændende strand- og havjagt. Desværre kan det også være farefuldt, hvis ikke man retter sig efter de basale sikkerhedsregler.