Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

09-11-2018: Mårhund: bliver Fyn ladt i stikken af Miljøstyrelsen


Hvis Fyn ikke skal ende som Jylland med mårhunde over det hele, så skal der slås til mod den invasive art med det samme og med alle tænkelige midler. Men Miljøstyrelsen sover i timen. De afsatte midler til bekæmpelsen af mårhund er opbrugt på bekæmpelsen i Jylland, så der i realiteten ikke er noget tilbage til indsatsen på Fyn. Falliterklæring, siger Jens Venø Kjellerup til TV 2 Fyn. Link til indslag længere nede i artiklen.

07-11-2018: To mårhunde spottet på Fyn


Miljøstyrelsen skriver i dag i en pressemeddelelse, at to mårhunde inden for den seneste uge er spottet på den østlige del af Fyn. Den ene er skudt, mens den anden eftersøges.

02-11-2018: Lydhør Landbrugsstyrelse


Bekendtgørelse om grundbetaling 2019 er kommet i høring, og Danmarks Jægerforbund konstaterer med tilfredshed at Landbrugsstyrelsen (LBST) har lyttet til vores ønske.

02-11-2018: Kom til foredrag om kronvildt på Det Grønne Museum


Det Grønne Museum er kommet godt igang med arrangementer og foredrag med rod i jagtens verden. Nu er turen kommet til et foredrag om kronvildtet og dets historie.

01-11-2018: Levering af Jæger i november


Når du skal læse novemberudgaven af Jæger, skal du tjekke din postkasse mellem den 29. oktober og den 2. november, hvor bladet bliver leveret.

31-10-2018: Biodiversitetsmanifestrapport sætter fokus på jægernes arbejde for biodiversiteten i landbrugslandet


Tidligere i år udgav FACEs biodiversitetsmanifestgruppe, hvor Danmarks Jægerforbund sidder i arbejdsgruppen, deres tredje rapport. Denne udgave lagde et fokus på jægerens bidrag til bevarelse af biodiversiteten i landbrugslandet.

31-10-2018: DJ's Vinderklasseprøve efter DM


Danmarks Jægerforbund afholdt søndag den 20. oktober i Egeris årets sidste vinderklasseprøve for stående jagthunde.

29-10-2018: Derfor blev ulvedræberen ekskluderet


Manden, der med fuldt overlæg skød og dræbte en ulv ved Ulfborg, er til skade for opbakningen til jagten og jægerne i Danmark. Derfor blev han i fredags ekskluderet fra Danmarks Jægerforbund.