Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

14-11-2018: Få en eksklusiv weekend med Bobby Robertson


Vi gentager succesen fra sidste år - og skruer lidt op: I marts 2019 afholder vi over en hel weekend et eksklusivt seminar med en af Europas bedste jagthundeinstruktører: Bobby Robertson. Tilmeldingen åbner 5. januar efter først til mølle princippet.

13-11-2018: Årets vildtret 2018 blev kåret på Als


Otte af landets bedste kokke forvandlede forskelligt vildt til fantastiske retter. Den nystiftede forening, Vildt Gastronomi, stod bag hele arrangementet i Mommark Færgegård.

12-11-2018: Vingeundersøgelsen - mange krikænder!


I modsætning til sidste år har Vingeundersøgelsen i år modtaget mange vinger fra krikænder. Få overblikket over oktobers resultater og deltag selv ved at at sende vinger ind og få et lod i konkurrencen om en jagtrejse.

09-11-2018: Danmarks Jægerforbund søger 6 forbundsinstruktører jagthund


Vil du være med på holdet, som en af 6 forbundsinstruktører i Danmarks Jægerforbund, så har du nu muligheden for at søge stillingen som forbundsinstruktør jagthund.

09-11-2018: Mårhund: bliver Fyn ladt i stikken af Miljøstyrelsen


Hvis Fyn ikke skal ende som Jylland med mårhunde over det hele, så skal der slås til mod den invasive art med det samme og med alle tænkelige midler. Men Miljøstyrelsen sover i timen. De afsatte midler til bekæmpelsen af mårhund er opbrugt på bekæmpelsen i Jylland, så der i realiteten ikke er noget tilbage til indsatsen på Fyn. Falliterklæring, siger Jens Venø Kjellerup til TV 2 Fyn. Link til indslag længere nede i artiklen.

07-11-2018: To mårhunde spottet på Fyn


Miljøstyrelsen skriver i dag i en pressemeddelelse, at to mårhunde inden for den seneste uge er spottet på den østlige del af Fyn. Den ene er skudt, mens den anden eftersøges.

02-11-2018: Lydhør Landbrugsstyrelse


Bekendtgørelse om grundbetaling 2019 er kommet i høring, og Danmarks Jægerforbund konstaterer med tilfredshed at Landbrugsstyrelsen (LBST) har lyttet til vores ønske.

02-11-2018: Kom til foredrag om kronvildt på Det Grønne Museum


Det Grønne Museum er kommet godt igang med arrangementer og foredrag med rod i jagtens verden. Nu er turen kommet til et foredrag om kronvildtet og dets historie.