22-06-2017: Oplevelsesdag og Dyrskue

Oplevelsesdag i Langstrup mose og Roskilde Dyrskue

22-06-2017: Rævehold uden politisk opbakning

Siden Folketinget i 2014 besluttede, at rævehold til oplæring og afprøvning af gravsøgende hunde skulle udfases og helt stoppe med udgangen af 2016, har man forsøgt at få den beslutning ændret ad politisk vej. Men som den politiske situation er nu på Christiansborg, synes det ikke muligt at mobilisere et flertal.

21-06-2017: Nyjægerjagter hos Naturstyrelsen

Når du har bestået både jagtprøven og haglskydeprøven, er du berettiget til at deltage i en af Naturstyrelsens mange jagter.

20-06-2017: Jægertsporting KM kreds 7

Søndag d.18 juni afholdte kreds 7 den årlige kvalifikation i Jægersporting.
Arrangementet blev afholdt i Skovbo Jagtforening.

20-06-2017: FM i jagtsti: Tronskifte

Da Danmarks Jægerforbund afviklede sit forbundsmesterskab i jagtsti lørdag den 17. juni, måtte de sidste otte års mestre fra kreds 4 vige pladsen til et sejt trekløver fra Nordjylland. Også individuelt var en 1’er i front, da Ivar Høst – eneste vildtkonsulent, som deltager i FM i jagtsti – fik en ret klar sejr.

16-06-2017: Besøgscentret holder sommeråbent

Besøgscentret for Danmarks vilde dyr og deres levesteder holder sommeråbent i år. Centret formidler jagt og natur og er et godt udgangspunkt for naturoplevelser for hele familien i området omkring Jagtens Hus og Kalø Vig.

16-06-2017: DJ og mågerne indtager Bornholm

I et forsøg på at skabe opmærksomhed omkring måge-problematikken på Folkemødet har DJ-formand Claus Lind Christensen indtaget Bornholm med 15 døde måger, der bliver til politikerforkost.

15-06-2017: Reviderede reservatbekendtgørelser

Efter en længere ændringsperiode er de reviderede reservatbekendtgørelser klar til at træde i kraft pr. 1. juli 2017. Du kan se bekendtgørelserne her.