18-09-2017: Jacob tog teten fra start

Det var nogle af landets bedste skytter, der stillede op ved FM i jagtfeltskydning 2017 i Ulfborg, men Jacob Christensen var også i år urørlig.

15-09-2017: Ny indsats skal sikre Fyn mod mårhunde

Mårhunde med GPS-sendere skal forhindre mårhunden i at sprede sig fra Jylland til Fyn og de omkringliggende øer. I dag sættes to mårhunde ud på Fyn.

15-09-2017: Moms-forslag rammer friluftsforeninger hårdt

Friluftsrådet undrer sig over, hvor regeringens ønske om at styrke foreningslivet blev af. Forslag om at droppe moms-ordning vil ramme friluftsforeninger hårdt på pengepungen.

14-09-2017: Succes med stort Bliv NaturligVis arrangement

Seks Bliv Naturligvis formidlere satte Østervangsskolen i Randers stævne på Justesens plæne, som dannede rammerne om et succesfuldt fiske- og jagtarrangement for 60 fjerdeklasses elever og deres lærere.

14-09-2017: Fredag lukker telefonerne tidligt

Fredag den 15. september lukker jægerforbundet telefonerne klokken 10.15.

14-09-2017: Hvem spreder giften carbofouran i naturen?

1. september gik jagtsæsonen ind, men det var forgiftede makreller i Store Vildmose, som endte som topnyhed i landets store medier - ikke glade jægere. Flere mistænker jægere for at stå bag udåden, men indtil videre er sagen uopklaret.

14-09-2017: Giftsagerne skader jagtens omdømme

Formand for Danmarks Jægerforbund Claus Lind Christensen ser med stor alvor på brugen af udlagt gift i den danske natur. Han har netop besøgt området i Store Vildmose og godsejer Jørgen Skeel.

13-09-2017: Inviter træningen ud til jagten

Det kan være svært at komme op af sofaen og ud på skydebanen, så horfor ikke lade skydebanen komme til dig? Et konsortie bookede DJ's skydevogn og tog træningen med på jagt.