Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

20-09-2018: Trofæopmålingen er startet


Ikke alt skal glimte – for at være guld. Sådan kan et lettere omskrevet ordsprog bruges om den trofæopmålingsturne, som Danmarks Jægerforbund nu har skudt i gang, idet et af de første trofæer var en kæmpestor dansk guldbuk.

20-09-2018: Jagt på udsat vildt


Jægernes adfærd og ikke mindst selvjustits er i høj grad bestemmende for jagtmulighederne, herunder mulighederne for at udsætte fjervildt til jagt.

20-09-2018: Kom til Jagtinspiration i weekenden


Det er denne lørdag, du kan få tanket godt på med inspiration til jægerlivet, når arrangementet med det sigende navn Jagtinspiration 2018 inviterer indenfor. Jagtens Hus i Kalø lægger lokaler til.

19-09-2018: Spar op til 15% på din hundeforsikring med hundeappen Tryg Pote


Med appen Tryg Pote kan du lige nu spare penge på din hundeforsikring. Læs mere om de aktuelle kampagnetilbud.

19-09-2018: Nordea-fonden på besøg hos Bliv NaturligVis


Fredag den 14. september var Nordea-fondens bestyrelse på rundtur i Vestjylland for at besøge projekter, som fonden støtter. Inden afrejsen gik vejen forbi Ansager Jagtforening, for at se og deltage i et Bliv NaturligVis arrangement.

19-09-2018: Mårhund på Bornholm


DNA-prøver viser, at der med meget stor sikkerhed er mårhund på Bornholm. Nu skal nye prøver vise, om der findes flere individer på øen.

18-09-2018: Mester på et afbud


Forbundsmesterskabet i jagtfeltskydning fik en ”reserve” øverst på skamlen. Bo Bundsbæk var kun med fordi en anden havde meldt afbud.

18-09-2018: Dagsorden til VFR-mødet i september


Vildtforvaltningsrådet afholder sit næste møde i denne uge den 21. september i forbindelse med en ekskursion til Holland. En forholdsvis kort dagsorden er nu offentliggjort, og som sædvanlig præsenterer og kommenterer vi forud for mødet de centrale dagsordenspunkter.