29-09-2017: Møde med minister om sagsbehandlingstider

Det er gået fra slemt til værre med sagsbehandlingstiderne for jægernes våbensager hos især ACØ i Høje-Taastrup. Situationen er ganske uholdbar og urimelig. Derfor skal Danmarks Jægerforbund mødes med justitsminister Søren Pape Poulsen i slutningen af oktober for at drøfte problemet.

28-09-2017: Pramjægerens storvildt: Den lille krikand

Jeg fik en ide: Jeg ville kun skyde krikænder. Pibeænder eller gråænder ville jeg ignorere, selv om jeg padlede tæt forbi.

27-09-2017: Transport af ammunition

Skal du transportere ammunition, er det vigtigt at være opmærksom på reglerne. Du skal vide om du transporterer ammunition som privatperson eller som erhvervstransport.

27-09-2017: Hundetræning: Dirigering

Del 6 i serien om Grundfærdigheder: Hvad er rigtigt og forkert, når det kommer til dirigering af din hund? Og hvad sikrer du den bedste indlæring af dirigering? Det svarer vores jagthundekonsulent på.

26-09-2017: Charmeoffensiv for Nationalpark Skjern Å

Stort fremmøde, godt vejr, aktiviteter for alle - Skjern Å-dagen blev en publikumssucces.

25-09-2017: FM i Jægersporting: Sikret gevær afgjorde mesterskabet

Det var en ærgerlig fejl, der afgjorde årets forbundsmesterskab i seniorrækken på en fantastisk mesterskabsdag på Lund Flugtskydningscenter, hvor der blev demonstreret meget fin skydning.

25-09-2017: Jægerformand tager skarp afstand fra ulovlig fældefangst

Dansk Ornitologisk Forening skriver i dag på sin hjemmeside, at politiet har sigtet skytten på Svenstrup Gods i Køge Kommune for groft brud på jagt- og vildtforvaltningsloven ved at opsætte og bruge en ulovlig høgefælde med levende lokkefugle i forbindelse med fasanudsætning. DJ-formand tager skarp afstand til ulovlighederne.

23-09-2017: Bliv jæger: Når hårdt arbejde betaler sig

Vejen mod den første jagt: Christian har netop bestået jagtprøven og jagttegnet er i hus. Men hvad har han lært? Det deler han her.