Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

19-09-2018: Mårhund på Bornholm


DNA-prøver viser, at der med meget stor sikkerhed er mårhund på Bornholm. Nu skal nye prøver vise, om der findes flere individer på øen.

18-09-2018: Mester på et afbud


Forbundsmesterskabet i jagtfeltskydning fik en ”reserve” øverst på skamlen. Bo Bundsbæk var kun med fordi en anden havde meldt afbud.

18-09-2018: Dagsorden til VFR-mødet i september


Vildtforvaltningsrådet afholder sit næste møde i denne uge den 21. september i forbindelse med en ekskursion til Holland. En forholdsvis kort dagsorden er nu offentliggjort, og som sædvanlig præsenterer og kommenterer vi forud for mødet de centrale dagsordenspunkter.

17-09-2018: FM i jægersporting: Henrik ”sikrede” sig sejren


Ved sidste års forbundsmesterskab i jægersporting missede Henrik Andreasen guldet, da han under omskydningen glemte at afsikre sit gevær. I år udviste han til gengæld nerver af stål og vandt mesterskabet i fornem stil med 98 træf ud af 100 mulige.

17-09-2018: DJ i TV 2: katte skal have samme status som hunde


Katte skal mærkes, registreres og holdes på ejendommen. Det var budskabet fra DJ-formanden, da TV 2 News søndag morgen kiggede nærmere på katte i naturen.

14-09-2018: Første stykke vildt nedlagt med rovfugl


Forleden var det buejægerne, og nu er det falkejægerne: Det første stykke vildt er blevet nedlagt med en jagtfalk, siden det igen blev lovligt af jage med visse rovfugle.

14-09-2018: Afrikansk svinepest har nået Belgien


Den frygtede svinesygdom har taget et stort hop og er nu konstateret i Belgien. Nu som tidligere er det vigtigt, at jægerne tager de nødvendige forholdsregler i forbindelse med jagt i udlandet.

13-09-2018: Høring i parlamentet om fremtidens CAP


Indtryk fra konference: Intergroup session “Small Game Conservation” i Europa parlamentet om fremtidens CAP (Fælles Europæiske Landbrugspolitik).