04-08-2017: Hundetræning: ”nej” og ”sit”

Del 2: I serien om grundfærdigheder vil jeg denne gang komme med redskaber til indlæring af ”NEJ” og ”SIT”.

03-08-2017: Det fremtidige arbejde med stående hunde

Organiseringen af arbejdet med stående hunde er i denne periode til eftersyn. Uanset hvad resultatet af eftersynet bliver, er stående jagthunde dog også fremadrettet en væsentlig del af Danmarks Jægerforbunds hundearbejde.

01-08-2017: Læs i Jæger august 2017

Juli er blevet til august og det nyeste Jæger er på vej ud til de sidste medlemmer. I denne måned er det med en forside, der har en fantastisk historie, sort råvildt, undervandsjagt og meget andet.

01-08-2017: FM i jagtskydning 2017: Giganternes sammenstød

Forbundsmesterskabet i jagtskydning blev igen i år afholdt på Herning Jagtcenter i Ørre. Mesterskabet, der blev afviklet over den sidste weekend af juli, er det største i regi af Danmarks Jægerforbund. Der var i år, som altid, mange hundrede tilmeldte.

28-07-2017: Vildtforvaltereleverne i England

Vildtforvalterholdet 2017 er i denne uge på ekskursion til England, hvor vi besøger forskellige lokationer for at se, hvordan vildtforvaltning udøves her.

27-07-2017: Hundetræning: Hvad er grundfærdigheder?

I de kommende periode vil Jægerforbundets hundekonsulent sætte fokus på jagthundens grundfærdigheder. Her følger første del af serien.

25-07-2017: Racedysten 2017

Danmarks Jægerforbunds Racedyst 2017 afholdes i år den 30. juli i henholdsvis Skive, Vissenbjerg og Stenlille.

24-07-2017: Status: Det går godt til årets haglskydeprøver

Kaster man et blik på den foreløbige status over årets haglskydeprøver, ser det fornuftigt ud. Der er også stadig pladser til årets resterende prøver, men skal beståelsesprocenten holdes oppe, skal der naturligvis trænes.