28-05-2018: Blæs på heden i heden

Det traditionsrige forbundsmesterskab i jagthornsblæsning blev i lørdags afviklet på frilandsmuseet Hjerl Hede med et rekordstort antal deltagere.

26-05-2018: Naturmødet: Giver ”køkkenhavestriber biodiversitet?

Det spørgsmål stillede Danmarks Jægerforbund fredag den 25. maj på Naturmødet i Hirtshals i forbundets eget telt. Lige så vigtig var spørgsmålet om at få genetableret de livsvigtige fødekæder i landbrugslandet af hensyn til fugle og pattedyr. Blandt paneldeltagerne var der enighed om, at det er på høje tid, at man også koncentrerer sig om naturen i landbrugslandet.

26-05-2018: Naturmødet: Giver ”køkkenhavestriber biodiversitet?

25-05-2018: Naturmøde: TV2 var med da plageånder blev til menneskeføde

Det var naturformidling i højeste gear, da skolebørn i dag tilberedte rågeunger sammen politikere i jægernes telt på Naturmødet i Hirtshals. Rågerne havde børnene selv været med til at skyde i Hjørring by i sidste uge. Se indslaget her.

25-05-2018: Naturmøde: TV2 var med da plageånder blev til menneskeføde

25-05-2018: Video: Se vores debatter fra Naturmødet

Der har været en travl og begivenhedsrig dag på Naturmødet for Danmarks Jægerforbund. To af debatterne der foregik i jægernes telt om mårhunden og markvildtstriber, livesendte vi på Facebook find dem her.

25-05-2018: Video: Se vores debatter fra Naturmødet

25-05-2018: Biodiversiteten sikres gennem uddannelse

Jagtfaglig chef hos Danmarks Jægerforbund, Niels Søndergaard, har i dag deltaget i en debat om landmanden som naturforvalter til Naturmødet 2018 i Hirtshals. På trods af en vis uenighed mellem debattørerne, skinnede det overordnede budskab klart igennem: landmændene skal uddannes bedre, hvis biodiversiteten skal sikres i landbrugslandet.