10-10-2017: Afskydning af harer

Mange steder i landet kan man uden problemer skyde harer på efterårets jagter. Men hvor mange kan man tillade sig at skyde?

09-10-2017: Havørn blev forgiftet med carbofuran

Miljøstyrelsen vil politianmelde rovfugleforgiftning på Lolland til politiet.

09-10-2017: Minister vil stoppe rovfugledrab – DJ bakker op

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen vil indkalde Danmarks Jægerforbund, Landbrug & Fødevarer, Dansk Ornitologisk Forening og Dansk Skovforening til en drøftelse af, hvordan man kan stoppe de ulovlige drab på rovfugle. Danmarks Jægerforbund er yderst tilfredse med ministerens initiativ og ser frem til at få taget hånd om et alvorligt problem, som skader jagtens omdømme.

05-10-2017: Hundetræning: Dirigering II

Del 7: Efter sidste artiklen om, hvordan ”ligeud-dirigering” indlæres, kommer jagthundekonsulenten i denne artikel ind på den noget sværere dirigering i terræn og ud til siderne.

05-10-2017: Er du bekendt med reglerne for kørsel med jægere i vogn?

Sikker transport af jægere på en fællesjagt er alfa og omega. Men lovgivningen og de betingelser, der opstilles af forsikringsselskaberne, kan være svære at få et overblik over.

05-10-2017: Hvordan kommer jeg på jagt?

Den billigste og bedst dækkende mulighed er igennem Danmarks Jægerforbund. Find en af vore cirka 800 jagtforeninger, som råder over egen jagt, og meld dig ind her. Eller vov dig ud på det kommercielle jagtlejemarked og lej jagt. Den tredje mulighed er at købe dig til dagsjagter, enten hos private udbydere eller hos staten.

04-10-2017: Ny jagtlov på vej

2017 er et travlt år i dansk jagtpolitik.

04-10-2017: DJ afholder også riffel- og haglskydeprøver fremadrettet

Miljøstyrelsen sendte 10. august 2017 afholdelsen af riffel- og haglskydeprøven i udbud. Danmarks Jægerforbund har vundet udbuddet og afholder dermed også fremadrettet prøverne.