01-03-2019: Hvordan kan vi hjælpe rådyrene?

Kom til temaaften om rådyr d. 25. marts 2019 i Silkeborg, og få svar på, hvad vi som jægere kan gøre for at hjælpe rådyrene.

01-03-2019: Har du styr på remiseplejen?

Vinteren er højsæson for pleje af remiser og anden vildtplantning. Har du endnu ikke været i gang med motorsav og buskrydder, får du her nogle tips til remiseplejen.

01-03-2019: Indhold i Jæger, marts 2019

Så er martsudgaven af Jæger landet i postkassen. I dette nummer kan du blandt andet komme med på losjagt i Letland, læse om DJ's lederuddannelse og få input til beslutningen om jagthund, familiehund eller begge dele.

27-02-2019: Danmarks Jægerforbunds holdning til hunde i naturen

Løse hunde stresser vildtet både i og uden for jagtsæsonen, ikke kun når vildtet jages, men også ved hundenes blotte tilstedeværelse. Derfor er holdningen fra Danmarks Jægerforbunds side helt klar: strejfende hunde hører ikke hjemme i naturen.

27-02-2019: Jægere rådgiver landmænd til gavn for harer og agerhøns

I 10 dage i marts byder Jægerforbundet i samarbejde med LandboNord indenfor til rådgivning med fokus på natur, markvildt og jagt inden så-sæsonen i 2019.

25-02-2019: DJ arbejder aktivt for bedre vilkår for Strand- og Havjagten

Danmarks Jægerforbund arbejder hele tiden for at sikre såvel retten til jagt som grundlaget for jagt.

25-02-2019: Hvad med vildsvinene?

80 videbegærlige sønderjyske jægere var mødt op, da Danmarks Jægerforbund og Landbrug & Fødevarer holdt møde om vildsvin og vildsvineforvaltning i Åbenrå. Her delte to tyske eksperter ud af deres viden, og mødedeltagerne fik også en status på den aktuelle danske indsats i kampen mod den kontroversielle, men også meget tilpasningsdygtige art.

25-02-2019: Temadag om regulering af mårhund og lokkejagt på ræv

Nu står der februar i kalenderen og det betyder, at det er nu man for alvor skal til at have arbejdshandskerne på når det gælder regulering af mårhund og ræv.