17-10-2017: Nye regler gør CIC trofæopmålinger mere attraktive

Efter en god debat er man i CIC nået frem til et fælles fodslag i forhold til tørretid for trofæer. Hidtil har tørretiden for alle trofæer været så lang som 90 dage, men den nyeste undersøgelse påviser, at 30 dage er tilstrækkeligt for alle trofæer. Denne ændring gør CIC’s trofæopmålinger mere attraktive, da jægerne ikke længere skal vente 90 dage på at få opmålt drømmetrofæerne.

16-10-2017: Viden om vildtafsætning – vi har brug for dit input

Afsætning af vildt følger en række love og regler - men hvordan oplever du det at afsætte dit vildt? Hvis du benytter dig af muligheden hører Danmarks Jægerforbund meget gerne om dine positive og negative erfaringer i formularen her.

13-10-2017: Nye jagtregler på vej for kronvildt og udsætning af fasaner

Forbud mod drivjagt på kronvildt i september og februar indgår i bekendtgørelsen, der nu sendes i høring.

13-10-2017: Høstjagt efter mårhund

Her i oktober bliver der mange steder høstet majs og hestebønner. Det er alletiders mulighed for at jage mårhund og dermed give de jordrugende fugle en hjælpende hånd.

12-10-2017: Nyt radioprogram om jagt ser dagens lys

Radioprogrammet Jagttegn på Radio 24syv toner frem på lørdag med jægeren David Carsten Pedersen ved roret. Du kan høre programmet hver lørdag i vinterhalvåret.

12-10-2017: Vingeundersøgelsen: Få vinger indsendt i september!

September blev en fattig måned for vingeundersøgelsen. Husk at indsende vinger fra nedlagte ænder, gæs, blishøns, skovsneppe og dobbeltbekkasin i denne jagtsæson, så deltager du i konkurrencen om jagtknive, gavekort og jagtrejse.

11-10-2017: Ministeren svarer på udvalgsspørgsmål om ulv

På et møde i Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg svarede ministeren på medlemmernes spørgsmål om ulven, ulveangreb, nødværge og lignende. Se svarene her.

11-10-2017: Udbuddet om forskning og rådgivning om fugle og pattedyr på plads

Aarhus Universitet, DCE-Nationalt Center for Miljø og Energi, fortsætter som Miljø-og Fødevareministeriets faglige rådgiver indenfor fugle og pattedyr.