28-08-2017: Zachos sejr – historisk FM i udvidet apportering

Hunde er ikke maskiner og meget kan gå galt, men for hundefører Peter Pedersen faldt tingene i hak ved dette års mesterskab i udvidet apportering – stort set alt hvad der kunne vindes, vandt han.

27-08-2017: Dyk og pløk

På jagt under vandet: Harpunjagt vil for de fleste være ukendt jagtmark. Således også for den erfarne riffeljæger Jens Kjær Knudsen, da den erfarne undervandsjæger Steen Linde inviterede ham med på et debutdyk. Efterfølgende inviterede Jens sin ven med på dennes debut som riffeljæger efter råvildt.

25-08-2017: Nyjægerens udstyr: Du vælger selv ambitionsniveauet

Det er en sand jungle at begive sig ud på markedet for jagtudstyr. Her følger en guide til, hvad du får brug for, når du igangsætter din karriere som Jæger. Rent økonomisk behøver du ikke at ruinere dig selv – medmindre du fra starten vil have det bedste af det bedste.

24-08-2017: Forbrugerrådet Tænk tester hundeforsikringer

I det nyeste nummer af Forbrugerrådet Tænk Penge har de testet markedets hundeforsikringer. Trygs hundeforsikring vinder titlen "Bedst i test". Den hundeforsikring kan medlemmer af DJ få rabat på.

23-08-2017: Hjælp med at finde de tabte harer!

I forbindelse med et projekt, der skal gøre os klogere på haren, har tre harer med halsbånd forladt deres område i Østjylland. Halsbåndene indeholder værdifulde data, og derfor efterlyser forskerne nu harerne.

22-08-2017: Hundetræning: ”Dæk" og ”indkald”

Del 4: Grunden til, at netop ”DÆK” og ”INDKALD” kædes sammen i denne artikel, er, at specielt disse to færdigheder ofte er årsag til mange frustrationer mellem hund og fører, når uddannelsen som jagthund skal hænge sammen hen mod slutningen af grundtræningen.

21-08-2017: Nye kuverter til kronvildt vidensindsamling

På baggrund af tilbagemeldinger fra jægere, der har bidraget med kæber til kæbeindsamlingen, er det nu blevet endnu lettere – og billigere – at bidrage til den igangværende vidensindsamling.

21-08-2017: Resultater fra Racedysten 2017

Der blev vist rigtigt flot hundearbejde, da Danmarks Jægerforbund søndag den 30. juli afholdte dette års racedyst i tre landsdele.