21-01-2015: Opgradering af trækvildtsområdet

Mest mulig jagt og natur er overliggeren for arbejdet i Danmarks Jægerforbund, og et væsentligt led i det arbejde er hele trækvildtsområdet. Derfor bliver det nu opprioriteret, og helt konkret søges en ny trækvildtskonsulent.

21-01-2015: Opgradering af trækvildtsområdet

21-01-2015: Fuglsang repræsenterer fortsat jægerne i Nationalpark Vadehavet

Der har været udskiftninger i bestyrelsen for Nationalpark Vadehavet, men på trods af et ønske om flere kvindelige repræsentanter, belønnede miljøministeren jægernes repræsentant, Hans Christian Fuglsang, med endnu en periode i stolen. De første fire år har været en opstartsfase, og nu skal arbejdet føres ud i livet, så frugterne kan høstes for brugerne af Vadehavet.

21-01-2015: Vær med til at sikre jagtens plads på havet

Et nyt EU-direktiv pålægger medlemslandene at kortlægge maritime aktiviteter. I Danmark dækker den kortlægning også fritidsaktiviteterne. Så vil du være med til at sikre, at der fremadrettet tages hensyn til jagten, skal du plotte dine jagtsteder ind i et interaktivt kort. Kortet er en del af et forskningsprojekt fra Københavns Universitet, og indsamlingen af data løber over resten af 2015.

21-01-2015: Vær med til at sikre jagtens plads på havet

20-01-2015: Store lokale forskelle i behandlingstiden af våbentilladelser

Politiet sammenlagde i oktober 2014 alle behandlinger af våbentilladelser i to administrative centre i henholdsvis Øst- og Vestdanmark. Status i januar 2015 er, at borgerne i Vestdanmark oplever kortere behandlingstid end dem i øst. Politiet arbejder på at nedbringe ventetiden, men indtil da opfordrer de borgerne til at henvende sig i god tid med deres ansøgninger.

20-01-2015: Store lokale forskelle i behandlingstiden af våbentilladelser

19-01-2015: Husk Årets Jagtforening!

Der er 25.000 kroner til vinderen af Årets Jagtforening 2015. Men der er desværre ikke særligt mange indstillinger. Derfor er fristen for indstillinger rykket til 30. januar. Så kender du en jagtforening, der udmærker sig på en særlig positiv måde? Og synes du, at de fortjener lidt midler at fortsætte det gode arbejde med? Så er det nu, indstillingerne skal sendes ind!