04-01-2017: Når dagene længes og vinteren strenges

Vinteren har endnu vist sig fra den milde side, men pludselig kan vejret slå om, og sne og frost gøre sit indtog.

03-01-2017: Hovedbestyrelsen: Giv din mening til kende!

Det har meget stor betydning for demokratiet og vidensdelingen i Danmarks Jægerforbund, at medlemmerne deltager aktivt og giver deres mening til kende på årsmøderne i jægerrådene. Få bl.a. en status på jagttidsrevisionen. Nederst ser du, hvordan du finder dit jægerrådsårsmøde.

03-01-2017: Hovedbestyrelsen: Giv din mening til kende!

03-01-2017: Det er nu tilladt at have overdækning på skydetårne

Den 1. januar 2017 trådte en ny bekendtgørelse i kraft, som tillader, at skydetårne kan forsynes med overdækning.

03-01-2017: Det er nu tilladt at have overdækning på skydetårne

02-01-2017: Fortsæt med at sende kæber ind

Tandsnitsanalyse til aldersbestemmelse af kronvildt er den bedst tilgængelige metode. Derfor opfordrer Danmarks Jægerforbund fortsat til, at jægerne sender kæber ind til analyse. Vi har en forpligtigelse som ansvarlige vildtforvaltere til at indsamle viden, siger jægerformand Claus Lind Christensen.

02-01-2017: Fortsæt med at sende kæber ind

31-12-2016: Læs i Jæger januar 2017

Januars jæger er på vej ud i postkasserne. 2017 er et jubilæums år for Danmarks Jægerforbund og det markerer bladet med en markant forside og et jubilæumsteme. Derudover er der naturligvis masser af jagtstof. Læs et gratis uddrag her.