27-12-2017: Se de sidste vindere i julekalenderen

Julen er overstået og det er vores julekalender også. Se de sidste vindere og rigtige svar her.

27-12-2017: Se de sidste vindere i julekalenderen

25-12-2017: Husmandsjagten

Skovsnepper, saltstegte sild og honningsyp til: Ibsker Jagtforening er en af de østligst beliggende danske jagtforeninger. Siden foreningens stiftelse i 1921 har man haft privilegiet af jagtretten på Ibsker Husmandsplantages 280 hektarer – Jæger var med på årets sidste klapjagt.

23-12-2017: Moderne stålhaglpatroner kan alt, hvad de skal

Serie - haglskuddet II: Bedre patroner end nogensinde før. I dette andet afsnit kan du læse mere om stålhagl, og om det egentligt slår godt nok ihjel.

23-12-2017: Moderne stålhaglpatroner kan alt, hvad de skal