22-12-2017: Giv din mening til kende!

Det har meget stor betydning for demokratiet og informationsstrømmen i Danmarks Jægerforbund, at medlemmerne deltager aktivt og giver deres mening til kende på årsmøderne i jægerrådene. I år kan du få indflydelse på valg af HB-medlemmer, HB-suppleanter og kredsformænd. Få desuden indsigt i de nye jagttider og deltag i debatten om strukturen.

22-12-2017: DJ skal til møde i ministeriet om afrikansk svinepest

Regeringen vil udrydde fritlevende vildsvin i Danmark for at minimere risikoen for, at den danske svineproduktion bliver ramt af afrikansk svinepest, som breder sig i Europa. Danmarks Jægerforbunds officielle holdning er pt. den modsatte – nemlig en større, men hårdt reguleret bestand af vildsvin i Danmark.

21-12-2017: Nyjægermentor - forbinder nye og erfarne jægere

Nyjæger.dk har haft besøg af stifteren af Nyjægermentor, Bjarke Schmidt. Se filmen fra besøget og hør Bjarke fortælle om det spændende projekt.

21-12-2017: Nyjægermentor - forbinder nye og erfarne jægere