04-01-2018: GPS halsbånd til de danske ulve

Naturhistorisk Museum, Aarhus, og Institut for Bioscience, Aarhus Universitet, har fået både tilladelse og bevilling til at indfange og udstyre nogle af ulvene fra Vestjylland med GPS halsbånd.

04-01-2018: Ny jagtlov trådt i kraft

Den 19. december 2017 blev en skelsættende dag i dansk jagtlovgivning med Folketingets vedtagelse af den nye jagtlov. Nu er den så pr. 1. januar 2018 trådt i kraft. Vi ser derfor nærmere på jagtloven og tilhørende bekendtgørelser, herunder nogle af ændringerne i jagtloven.

03-01-2018: Jagt på efterskolerne

Behovet for at kunne fordybe sig i jagtens verden har vist sig udslagsgivende, når unge søger en efterskoleplads. På Bråskovgård Efterskole har man været på forkant med denne tendens, da en jagtlinje har eksisteret her i et helt årti. Udviklingsarbejdet ophører imidlertid ikke her, og nu ser en ny jagtforening dagens lys.