01-02-2018: Læs i Jæger februar 2018

Vi har taget hul på årets korteste måned, og dermed et nyt Jæger. Få en forsmag på, hvad der venter dig og en gratis smagsprøve på Jæger hvis du ikke er medlem.

31-01-2018: Tag familien med

At søge nye jagtmarker uden for landets grænser ligger efterhånden mange danske jægere på sinde. I flere tilfælde falder det imidlertid ikke i god jord i det familiære bagland at tage på rendyrkede jagtrejser. Derfor tilbyder adskillige jagtrejsebureauer kombinationsferier, hvor både jagtlige og familiære behov stilles.