04-01-2018: Ny jagtlov trådt i kraft

Den 19. december 2017 blev en skelsættende dag i dansk jagtlovgivning med Folketingets vedtagelse af den nye jagtlov. Nu er den så pr. 1. januar 2018 trådt i kraft. Vi ser derfor nærmere på jagtloven og tilhørende bekendtgørelser, herunder nogle af ændringerne i jagtloven.

03-01-2018: Jagt på efterskolerne

Behovet for at kunne fordybe sig i jagtens verden har vist sig udslagsgivende, når unge søger en efterskoleplads. På Bråskovgård Efterskole har man været på forkant med denne tendens, da en jagtlinje har eksisteret her i et helt årti. Udviklingsarbejdet ophører imidlertid ikke her, og nu ser en ny jagtforening dagens lys.

03-01-2018: Ny bekendtgørelse betyder nye regler for kronvildtjagt og udsætning

En ny bekendtgørelse fra Miljøstyrelsen medfører en række ændringer for jagt og fodring af kronvildt, samt udsætning af gråænder, agerhøns og fasaner.