26-01-2017: Guide til det gode hundehold

Dansk Kennelklub har i samarbejde med bl.a. politi og andre organisationer udarbejdet en folder med gode råd om indretning, pasning og håndtering af hunde.

25-01-2017: Ny jægerrepræsentant i Nationalpark Thys bestyrelse

Nationalpark Thy har fået en ny bestyrelse - og jægerne en ny repræsentant i det nordjyske. DJ indstillede blandt andet Karen Serup, som ministeren nu har udnævnt som bestyrelsesmedlem.

25-01-2017: Ny jægerrepræsentant i Nationalpark Thys bestyrelse

25-01-2017: Skal krondyr hegnes inde?

En ny rapport fra Aarhus Universitet påpeger, at det vil være en fordel at indhegne de danske krondyr - både for dyrene, for landbruget og for naturen. Det mener Danmarks Jægerforbund ikke. Den 25. januar fyldte jægerforbundets holdning til emnet i pressen - både som artikel på tvmidtvest.dk og i nyhedsesudsendelsen på Tv Midvest kl. 19.30.

25-01-2017: Skal krondyr hegnes inde?

24-01-2017: Duelighedsprøver Jagthorn 2017

Duelighedsprøverne er muligheden for at afprøve sine evner på jagthorn. Prøverne afholdes i alle landets kredse og giver samtidig mulighed for kvalifikation til årets Forbundsmesterskab i jagthornsblæsning.

24-01-2017: Duelighedsprøver Jagthorn 2017

20-01-2017: Kronvildtforvaltning – Kursen er sat!

En enig hovedbestyrelsen har på hovedbestyrelsesmødet i Danmarks Jægerforbund den 20. januar 2017 fastlagt den fremtidige linje for kronvildtforvaltningen. Nu skal der fokuseres på det fremtidige arbejde.