30-01-2018: Markvildtindsatsen imponerer i Sverige

Samarbejdet mellem jægere og landmænd i de mange markvildtlav spredt ud over Danmark, har trukket svenskerne over sundet. Forleden besøgte repræsentanter fra Skånes Jægerforbund et markvildtlav på Møn.

30-01-2018: Markvildtindsatsen imponerer i Sverige

29-01-2018: Ny Prøve-nul serie klar på lageret

Prøve-nul serien E-H fra SEGES og Danmarks Jægerforbund ligger nu klar på jagtproeven.dk. Prøverne er undervisningsprøver, og er skabt målrettet til jagttegnsundervisning.

29-01-2018: Regler for kronvildtjagt i februar

Der indløber i øjeblikket mange spørgsmål fra jægere om de gældende regler for kronvildtjagt i februar 2018.

29-01-2018: Regler for kronvildtjagt i februar