27-01-2017: Tilmeld dig forårets aktiviteter

Forårets komme betyder, at der sættes gang i de mange aktiviteter rundt i alle krogene af Danmarks Jægerforbund. Tiden nærmer sig med hastige skridt, så nu skal du små begynde at tænke på tilmeldingerne. Få overblikket over begivenhederne her.

27-01-2017: Racedyst 2017

Danmarks Jægerbund afholder den årlige Racedyst på tre forskellige lokaliteter søndag den 30. juli.

27-01-2017: Racedyst 2017

26-01-2017: Bachelorprojekt om drabelige huskatte vinder pris

Nyuddannet professionsbachelor i jordbrugsbiologi fra Erhvervsakademi Aarhus Morten Thim Jensen lavede sit bachelorprojekt om fritgående huskatte som trussel mod agerhøns, sanglærker og fasaner, i samarbejde med Danmarks Jægerforbund. Projektet har nu sikret ham JID-prisen på 5.000 kr.

26-01-2017: Bachelorprojekt om drabelige huskatte vinder pris

26-01-2017: Næbbede familier afprøver nye rørboliger

Med hjælp fra skoleelever sætter Danmarks Jægerforbund og Næstved Kommune nu rederør op til vilde ænder.

26-01-2017: Næbbede familier afprøver nye rørboliger

26-01-2017: Guide til det gode hundehold

Dansk Kennelklub har i samarbejde med bl.a. politi og andre organisationer udarbejdet en folder med gode råd om indretning, pasning og håndtering af hunde.