18-01-2018: Andejagt på engsøen

Det er ikke mange jægere forundt at teste jagtlykken på Egå Engsø. Undtagelsen er de fjerede af slagsen. Forleden jagede havørnen ænder på søen, og det blev fanget i en dramatisk fotoserie af fotograf Mette H. H. Hansen.

18-01-2018: Opdateret: Medlemsnettet oppe igen

Efter lidt udfordringer kører medlemsnettet igen.

18-01-2018: Medlemsnettet er nede

Vi har i øjeblikket udfordringer med medlemsnettet. Vi arbejder på højtryk med at løse dem.

17-01-2018: Tandindsamlingen på to minutter: Hvorfor samler DJ tænder ind?

Der kommer flere og flere kapitler på historien om indsamlingen af tænder fra kronvildt. Men hvorfor gør DJ det? Svaret er sådan set simpelt: Fordi ministeren har bedt om den viden.

17-01-2018: Sagsbehandlingstider: ACØ lægges sammen med ACV i Holstebro

Jægere øst for Storebælt kan formentlig se frem til væsentlig bedre myndighedsbetjening på våbenområdet i fremtiden. Det er konklusionen ovenpå regeringens udmelding om at lægge de to våbenkontorer ACØ og ACV sammen i Holstebro.