06-03-2017: Forsvarsministeriet udbyder jagtretten på 15 arealer

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse udbyder netop nu jagtretten til leje på 15 arealer rundt om i hele Danmark. Du finder udbudsmaterialet her.

06-03-2017: Forsvarsministeriet udbyder jagtretten på 15 arealer

06-03-2017: Katte igen i mediernes søgelys

De "vilde tam-katte" får igen spalteplads i medierne. Denne gang er det zoolog ved Aqua i Silkeborg Morten Vissing, der sætter spot på problemet med katte i naturen på TV2 Østjylland. Hovedbestyrelsesmedlem i DJ Jens Bjørn Andersen bakker ham op i indslaget.

06-03-2017: Katte igen i mediernes søgelys

06-03-2017: OBS! Nye alderskriterier i ungdomsklasserne

OBS! Nye aldersregler i ungdomsklasserne.

03-03-2017: Heftig debat på kredsmøde på Fyn

Det er flere årtier siden, så mange medlemmer har deltaget i årsmødet på Fyn, og det var ikke kun valget af hovedbestyrelsesmedlem og kredsformand, der tiltrak så mange medlemmer.

03-03-2017: Heftig debat på kredsmøde på Fyn

03-03-2017: DJ-mærkesag tæt på gennemførelse

Regeringen vil gøre det lettere for landmænd at udlægge naturarealer uden at miste retten til genopdyrkning. Den nye lovændring modtages med stor tilfredshed af Danmarks Jægerforbund, som i flere år har arbejdet for netop det.