10-03-2015: Spørgsmål og svar om vildtudbytteindberetning

I disse dage skal du forny dit jagttegn hos Naturstyrelsen, ligesom du plejer at skulle. I år er der dog stillet krav fra miljøministerens side om, at du skal indberette vildtudbytte inden du kan få fornyet dit jagt. Det har givet anledning til en række spørgsmål, som vi har samlet her sammen med svarene.

10-03-2015: Spørgsmål og svar om vildtudbytteindberetning

10-03-2015: Kredsmøde på Møn

Det gik helt efter traditionerne, da Kreds 6 afholdt kredsmøde på Damme Kro på Møn lørdag den 7. marts. Mødet forløb i god ro og orden, og Niløse Jagtforening blev hædret som Årets Jagtforening.

10-03-2015: Kredsmøde på Møn

09-03-2015: Få fremmødte sikrede godt fynsk kredsmøde

Selvom det var småt med deltagerantallet, blev kredsmødet i kreds 5 en god oplevelse for de fremmødte. Der var den klassiske beretning fra kredsformand Georg G. Jensen, enkelte panderynker og så blev Syddansk Akademisk Jagtforening valgt til Årets Jagtforening.

09-03-2015: Få fremmødte sikrede godt fynsk kredsmøde

06-03-2015: Husk emner til Naturprisen 2015

Husk at der er åbnet for indstillinger til Naturprisen 2015. I år er temaet den brede natur. Indstillingsskemaet finder du på Jægerforbundets hjemmeside, og det skal udfyldes elektronisk. I år er der krav om, at der medsendes minimum tre fotos til indstillingen. Landsvinderen belønnes med en pengepræmie på kr. 20.000. Måske det var noget for dig?

05-03-2015: Kreds 3 går frem

Kreds 3 afholdte tirsdag aften deres kredsmøde på Sabro kro. Der var fokus på god tone mellem medlemmer, en stærk kreds med stigende medlemstal og en god sund økonomi. Alt i alt en god aften for de fremmødte, der også fik lejlighed til at stille spørgsmål til formanden og direktøren i Danmarks Jægerforbund.