16-03-2015: Roligt kredsmøde i syd

Over halvdelen af dagsordenens punkter kunne enten springes over eller afklares i en håndevending, da Danmarks Jægerforbunds kreds 4 afholdt årets kredsmøde en blæsende forårssøndag, den 15. marts.

16-03-2015: Roligt kredsmøde i syd

16-03-2015: Sæsonens sidste vinger og vinderne af årets hovedpræmier

Her en måned efter at jagtsæsonen 2014/15 er afsluttet, har vi i alt modtaget 13.899 vinger. Sammenlignet med sidste sæson har vi, når der tages højde for, at måger, skalleslugere og hun-edderfugle nu ikke mere har jagttid, modtaget lidt flere vinger, end vi gjorde i sidste sæson.

16-03-2015: Sæsonens sidste vinger og vinderne af årets hovedpræmier

13-03-2015: En haglskydeprøveaspirant fortæller

Sæsonen for haglskydeprøver er ved at begynde rundt i det dansk land. I Vejen gik Lilly Stenger sidste år op til prøven og bestod med en flot skydning. Det kom dog ikke af sig selv, for i tiden op til prøven besøgte hun jævnligt lokalområdets skydebaner for at træne. Her kan du læse hendes beretning og få et indblik i nyjægerens oplevelse af haglskydeprøve, og de krav den stiller til dem.

13-03-2015: En haglskydeprøveaspirant fortæller

11-03-2015: Kredsmøde på Bornholm

Mandag aften blev der afholdt kredsmøde på Bornholm. Debatten kom vidt omkring, men specielt de mange sæler i Østersøen lå de fremmødte på sinde. Allinge Sandvig Jagtforening løb med titlen som Årets Jagtforening.

11-03-2015: Kredsmøde på Bornholm