06-02-2017: Regulering af prædatorer

I februar er det muligt at regulere krager og husskader både med brug af fælder og skydevåben, samt at regulere ræv.

06-02-2017: Velkommen til de nye markvildtlav

Dannelse af markvildtlav er et vigtigt element i bevarelse af jagttiden på både harer og agerhøns.

03-02-2017: Oplever du problemer med login på medlemsnettet?

Vi er netop nu i gang med en større oprydningsproces i de data, som vi har liggende, og det betyder desværre, at enkelte medlemmer vil opleve problemer i forbindelse med login på DJ’s medlemsnet.

03-02-2017: Oplever du problemer med login på medlemsnettet?

02-02-2017: Sidste chance for indsendelse af kæber

Jagtsæsonen er forbi, og Jægerforbundets frivillige indsamling af kæber fra nedlagte kronhjorte går ind i den næste fase. Her skal materialet klargøres til det videre arbejde med tandsnit. Derfor skal alle, der ønsker at få deres krondyrkæber analyseret, sende dem til Jægerforbundet, så de er fremme senest fredag den 17. februar.

02-02-2017: Sidste chance for indsendelse af kæber

01-02-2017: Antal beståede aspiranter i 2016

De samlede opgørelser for hvor mange der har bestået haglskyde-, riffel- og jagtprøver i 2016 er nu opgjort.

01-02-2017: Antal beståede aspiranter i 2016