14-03-2017: Snyd at springe ved siden af

Faldet i medlemstallet i Kreds 6 i almindelighed og DJ i særdeleshed var den røde tråd på kredsmødet på Møn 11. marts.

13-03-2017: Dagsorden til VFR-mødet i marts

Vildtforvaltningsrådet afholder sit næste møde onsdag den 15. marts. Dagsordenen til mødet er nu offentliggjort, og som sædvanlig præsenterer og kommenterer vi forud for mødet de centrale dagsordenspunkter.

13-03-2017: Dagsorden til VFR-mødet i marts

13-03-2017: En festdag på flødeskumsfronten

I modsætning til tidligere år blev kredsmødet i Kreds 4 i år afholdt som et aftenarrangement. Dagsordenens punkter blev afviklet i en rolig og konstruktiv stemning, der understregede, at kredsen arbejder støt og solidt på de områder, den varetager.

13-03-2017: En festdag på flødeskumsfronten

13-03-2017: Beretning fra kredsmødet 2017

På kredsmødet blev der valgt et nyt HB-medlem til DJ, en ny HB-suppleant samt en ny kredsformand. Desuden kom emner som strukturelle problemer i kredsen, skydebanekapacitet og Danmarks Jægerforbunds medlemssystem på bordet

10-03-2017: Arrangør søges til FM Jagthorn 2018

I forbindelse med afholdelse af Danmarks Jægerforbunds forbundsmesterskab i Jagthorn 2018, søges der stadig interesserede arrangører og grundet den fremskredende tid søges der i alle 8 kredse.

10-03-2017: Arrangør søges til FM Jagthorn 2018