31-01-2018: Tag familien med

At søge nye jagtmarker uden for landets grænser ligger efterhånden mange danske jægere på sinde. I flere tilfælde falder det imidlertid ikke i god jord i det familiære bagland at tage på rendyrkede jagtrejser. Derfor tilbyder adskillige jagtrejsebureauer kombinationsferier, hvor både jagtlige og familiære behov stilles.

30-01-2018: Vinterduer

Vinden er gået i øst, den er frisket op, men selvom den sender sibirisk kulde ind over landet, kan vejrliget ingenlunde holde en dedikerer duejæger som Peter Rehder inden døre – det er nemlig dage som denne, trækket kan toppe.

30-01-2018: Markvildtindsatsen imponerer i Sverige

Samarbejdet mellem jægere og landmænd i de mange markvildtlav spredt ud over Danmark, har trukket svenskerne over sundet. Forleden besøgte repræsentanter fra Skånes Jægerforbund et markvildtlav på Møn.