31-03-2017: Læs i Jæger april 2017

April-nummeret af Jæger er godt på vej til vores medlemmers postkasser. Det betyder, at du inden længe forhåbentligt kan se frem til at læse om jagt i forårssolen. Bladet er allerede nu tilgængelig på medlemsnettet.

30-03-2017: Tilmelding til FM Jagthorn 2017

Danmarks Jægerforbunds Jagthornsudvalg byder i samarbejde med Nakskov Jagthornsblæsere, Reventlow-Museet Pederstrup og Reventlow-Parken velkommen til forbundsmesterskabet i jagthornsblæsning 2017, hvor tilskuere også er meget velkomne – fri entre, dog skal der betales entre til selve muserne.

30-03-2017: Tilmelding til FM Jagthorn 2017

28-03-2017: Kom med dine input

Vores hjemmeside har nu været i luften i halvandet år. Vi arbejder konstant på at forbedre den – hvad fungerer godt, og hvad fungerer mindre godt?

28-03-2017: Kom med dine input

28-03-2017: Hjemmesiden delvis nede onsdag kl.12

Vores server skal opdateres - det betyder, at hjemmesiden vil være delvis nede ca. en halv time fra kl. 12 onsdag den 29. marts.

27-03-2017: Børnehave på besøg i Jagtens Hus

Vi har ofte besøgende, der kigger forbi, og vi holder af at vise Jagtens Hus frem til nysgerrige gæster. Noget ganske særligt er der dog at få besøg af børn, som det var tilfældet mandag formiddag, hvor Rønde Frie Skovbørnehave gæstede Jagtens Hus.

27-03-2017: Børnehave på besøg i Jagtens Hus