11-05-2015: Hundredetusinder af danskere bryder våbenloven

Efter møde med Justitsministeriet og Rigspolitiet står det tindrende klart, at hundredetusindevis af danskere ejer en ulovlig foldekniv. Men hverken Justitsministeriet eller Rigspolitiet kan hjælpe de mange borgere, der risikerer en dom for overtrædelse af våbenloven. Sagens skal løses politisk, lød meldingen fra Justitsministeriet.

09-05-2015: Jagt er aktiv naturforvaltning

Så er Danmarks Jægerforbunds repræsentantskabsmøde i Kolding slut. Stemningen har været god og konstruktiv med anerkendende input til beretningen om det forløbne år. Knap var tonerne fra Broby Blæsernes skinnende jagthorn forstummet, før Jægerforbundets formand, Claus Lind Christensen, indledte sin beretning på en helt ny måde i år. Det skete med en film, der viste de tre forvaltningssøjler, som Jægerforbundets faglige arbejde er baseret på.

09-05-2015: Askov/Malt Jagtforening kåret til Årets jagtforening

På Danmarks Jægerforbunds repræsentantskabsmøde i Kolding er det netop blevet meddelt hvem, der har vundet hæderen som Årets jagtforening. Valget er faldet på Askov/Malt Jagtforening fra kreds 4. I dysten om at blive Årets jagtforening var der sammenlignet med tidligere år meget høj score blandt de fire første. Askov/Malt Jagtforening vandt med 82 point ud af 100 mulige.

09-05-2015: Askov/Malt Jagtforening kåret til Årets jagtforening

07-05-2015: Så kan Kalø-købet effektueres

Folketingets Finansudvalg godkendte i dag miljøministerens indstilling om at sælge et område på Molsvej 34, Rønde, til DJ administration A/S, som er Jægerforbundets ejendomsselskab. Dermed faldt den sidste betingelse på plads i den købsaftale, der ligger til grund for indstillingen.

07-05-2015: Så kan Kalø-købet effektueres

04-05-2015: Ulovlige knive: DJ til møde i Justitsministeriet - igen

Danmarks Jægerforbund tager til møde i Justitsministeriet på onsdag den 6. maj for at løse den uholdbare situation vedrørende foldeknive.

04-05-2015: Ulovlige knive: DJ til møde i Justitsministeriet - igen