19-05-2015: Natsigtekikkerter (f.eks. Nite-vision") stadig ikke tilladt til jagt og regulering i Danmark!"

I den seneste tid har der på sociale medier verseret rygter om, at brug af sigtemidler med elektronisk lysforstærkning er blevet tilladt, og flere forhandlere har annonceret med, at de nu er lovlige bl.a. til regulering af ræv. Dette er imidlertid IKKE korrekt!

18-05-2015: Efter endnu en dom: Ministeren må på banen!

100.000 kroner plus sagsomkostninger. Sådan lød dommen over Tommerup Jagt & Fiskeri i dag kl. 13 fra Retten i Odense. Dermed blev det endnu en gang slået fast med syvtommersøm, at foldeknive, der kan åbnes med én hånd, er ulovlige. Nu må ministeren på banen, så danskerne kan finde ud af, hvordan de skal forholde sig med deres ulovlige knive.

18-05-2015: Efter endnu en dom: Ministeren må på banen!

18-05-2015: Tanker om jagt og bæredygtighed

Danmarks Jægerforbund er uden sammenligning landets største interesseorganisation for jægere, og består at mange engagerede medlemmer. Ikke alle behøver være enige med Danmarks Jægerforbund, men alle danske jægere vil vinde ved, at vi ikke modarbejder hinanden. Niels Søndergaard og Joan Brønnum Kvist kommenterer på den sidste tids artikler på netnatur.dk.

15-05-2015: Skyd gerne mårhunde under bukkejagten - bare ikke dem med halsbånd på!

På lørdag er det den 16. maj. Bukkejagten går ind og mange af Jer vil være ude på terrænet. Når du er på bukkejagt er det muligt, at du støder ind i en mårhund - og hvordan skal du så agere? ;

15-05-2015: Gå forberedt ind til bukkejagten

Bukkejagten er nu ikke langt væk, og mange jægere har forberedt sig grundigt på, hvordan de skal gribe sæsonen an. Men har du endnu ikke undersøgt, hvordan du får fat i dine nærmeste schweisshundeførere, er de kommende dages ventetid godt givet ud på at forberede dig til, at behovet for hjælp til eftersøgning kan opstå, når du mindst venter det.