19-01-2018: Ny lederuddannelse til frivillige i DJ

Hvordan gør man det attraktivt for både unge og gamle, nye og erfarne at gøre en indsats for jagten i Danmark? En del af svaret er en ny attraktiv lederuddannelse, der giver både lederkompetencer på cv’et, og de bedst mulige forhold for de frivillige.

18-01-2018: Andejagt på engsøen

Det er ikke mange jægere forundt at teste jagtlykken på Egå Engsø. Undtagelsen er de fjerede af slagsen. Forleden jagede havørnen ænder på søen, og det blev fanget i en dramatisk fotoserie af fotograf Mette H. H. Hansen.

18-01-2018: Opdateret: Medlemsnettet oppe igen

Efter lidt udfordringer kører medlemsnettet igen.

18-01-2018: Medlemsnettet er nede

Vi har i øjeblikket udfordringer med medlemsnettet. Vi arbejder på højtryk med at løse dem.

17-01-2018: Tandindsamlingen på to minutter: Hvorfor samler DJ tænder ind?

Der kommer flere og flere kapitler på historien om indsamlingen af tænder fra kronvildt. Men hvorfor gør DJ det? Svaret er sådan set simpelt: Fordi ministeren har bedt om den viden.