22-06-2015: Hverken for varmt, for koldt eller for vådt - FM i jagthorn 2015

Som altid under disse mesterskaber var rammerne charmerende, da Danmarks Jægerforbunds forbundsmesterskab i jagthorn 2015 løb af stablen lørdag den 30. maj - denne gang på skønne Fyn.

21-06-2015: Opdatering fra stenalderen - moderne mænd på ældgammel jagt

Buen er en af menneskehedens ældste våben, og teknologiske landvindinger har forbedret jagtmetoderne mange gange siden bue og pil, var det foretrukne våben for jægeren. Men hvorfor er det så, at den stødt stigende jagtform tiltaler moderne mennesker? Tag med buejægeren Morten Olsen på jagt og find ud af, hvad der driver ham.

21-06-2015: Opdatering fra stenalderen - moderne mænd på ældgammel jagt

19-06-2015: Valget er overstået - nu skal der arbejdes

I dag vågner Danmark op til en ny politisk virkelighed efter gårsdagens valg. De fulde konsekvenser er endnu svære at gennemskue, men Danmarks Jægerforbund vil gerne ønske valgets sejrherrer tillykke - og minde om, at nu skal arbejdstøjet på. Vi skal blandt andet have sikret naturen i landbrugslandet, så har vi et hængeparti med knivloven.

19-06-2015: Valget er overstået - nu skal der arbejdes

19-06-2015: Tæt kamp om podiepladserne - FM i jagtsti 2015

Der var tæt kamp om topplaceringerne, da Danmarks Jægerforbunds mesterskab i jagtsti 2015 løb af stablen lørdag d. 13. juni. Mesterskabet var arrangeret i regi af kreds 4 og blev afholdt i det smukke terræn omkring Ribe Jagtforenings klubhus.

18-06-2015: Jyske oddere tager turen til Sjælland

Tirsdag den 16. juni blev der skrevet faunamæssig Danmarkshistorie, da der blev udsat jyske oddere i det vestlige Sjælland. Den hårdt trængte odder-bestand på Sjælland har fået tilført 3 unge midtjyske oddere, der skal sikre frisk blod.

18-06-2015: Europæisk biodiversitet skal måles i agerhøns

Et nyt projekt skal vende tilbagegangen af biodiversitet i landbrugslandet i EU. Først og fremmest skal projektet foregå i landene omkring den engelske kanal, men endnu en gang understreges det, at mere biodiversitet på landbrugsarealer kan skabes ved en gennemførelse af kvalificeret vildtpleje for agerhønen.