10-09-2017: Grønne spor

Kort grønt græs eventuelt iblandet kløver eller cikorie, er en god måde at tænke eksempelvis harer eller råvildt ind i sin vildtpleje.

10-09-2017: Tid til efterårstællinger

Høsten er efterhånden i hus i hele landet. Det betyder at oversigtsforholdene på markerne atter er gode og det nu er muligt at tælle markvildtet.

10-09-2017: Hundetræning: "Stop"

Del 5: Når vi arbejder med øvelsen "stop", "bliv" eller "stay", er det vigtigt at tænke på hundens drivkraft og motivation i træningen. Få tips til øvelserne med din hund her.

10-09-2017: Fødevarestyrelsen ophæver forbud mod jagt og fiskeri ved Store Vildmose

Vandprøver har så lavt indhold af nervegiften carbofouran, at det igen er sikkert at spise fisk og fugle fra Store Vildmose ved Brønderslev.

09-09-2017: Nyt jagt-musikstykke til FM i jagthorn 2018

Nyt jagt-musikstykke til FM i jagthorn 2018

08-09-2017: Kom med til Vildt og Vin på Kalø

I et samarbejde med Mejeriet på Vilhelmsborg og Bichel inviterer Danmarks Jægerforbund til en fantastisk aften med vildt og vin i Jagtens Hus i Kalø.

07-09-2017: Nu er det tid til årets medlemsundersøgelse

Så er det blevet tid for den årlige medlemsundersøgelse. Vi sætter stor pris på vores medlemmer, og jo mere vi ved om dem, jo bedre en organisation kan vi skabe. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil deltage i undersøgelsen.

07-09-2017: Bliv Jæger: Jagtlyst er ikke genetisk bestemt

Vejen mod den første jagt: Journalistpraktikant, fisker og naturelsker Christian Lang Jensen har sat sig for at tage jagttegn og dermed påbegynde rejsen mod at komme på den første jagt. Læs første afsnit om, hvad en kommende jæger tænker om jagt.