08-11-2017: Kom på kursus i natur- og vildtpleje

Hvordan får vi natur- og vildtpleje ind i landbrugslandet, så det går hånd i hånd med en effektiv og robust landbrugsproduktion? Det sætter Danmarks Jægerforbund spot på, når kurset i natur- og vildtpleje på landbrugsarealer løber af stablen 6. december.

08-11-2017: Bliv vært for Jagthornsmesterskabet 2019

Bliv vært for Jagthornsmesterskabet 2019 - Danmarks Jægerforbunds Jagthornsudvalg søger en blæsergruppe eller en lokal jagtforening, fra en af landets otte kredse, der vil være vært for Forbundsmesterskabet i Jagthornsblæsning 2019.

07-11-2017: Nordjysk jagthygge

Traditioner, hygge, sammenhold og sjove historier kan sagtens gøre det ud for en god dag, selvom det jagtlige udbytte er beskedent. Troels Romby Larsen leverer stemningsnedslag i en god dansk fællesjagt, som alle jæger kender den.

06-11-2017: Gastronomisk kulmination på en weekend i jagtens tegn

Årets vildtret 2017: Weekenden var fyldt med opløftende, jagtlige oplevelser for alle tilskuere til Årets Vildtret 2017 på Samsø. De seks finalister i kokkekonkurrencen leverede tilmed gastronomisk innovation i særklasse, og de afrundede en yderst vellykket weekend på fornem vis.

03-11-2017: Fagrapport fra kæbeindsamlingen er på gaden

De første resultater fra kæbeindsamlingen har set dagens lys i Jæger nr. 9, men nu kan du læse hele fagrapporten her med resultaterne fra de 234 danske hjortekæber.

02-11-2017: Trofæopmåling i DJ 2017

Få opmålt dit trofæ på en af de officielle efterårsopmålinger af europæiske trofæer af hjortearterne kron-, då-, sika og råvildt samt muflon, vildsvin og ræv.

02-11-2017: Grundig overvågning af ulv

I dag er det blevet offentliggjort, at Naturhistorisk Museum i Aarhus og DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi har vundet kontrakten med Miljøstyrelsen om at overvåge den danske bestand af ulv.

01-11-2017: Læs i Jæger - november 2017

Der er masser af jagt, vildt og natur i din postkasse - eller på vej til den. For det er november og tid til et nyt nummer af Jæger.