21-04-2017: DJ ønsker jagt på arter, som kan tåle det

Kommentar til DOF’s artikel på foreningens hjemmeside angående jagttider: Jagttidsforhandlingerne er i fuld gang. Med baggrund i den bedste tilgængelige viden bliver det diskuteret, hvilke arter der kan bære at blive jaget og i hvor lang tid. Er det ikke biologisk forsvarligt at drive jagt på en art, ønsker Danmarks Jægerforbund naturligvis ikke, at arten jages.

21-04-2017: Ny jagtprøve-generator på jagtprøven.dk

Jagtprøven.dk lancerer nu en jagtprøve-generator, som giver dig som aspirant den bedste mulighed for at træne til jagtprøven.

21-04-2017: Ny jagtprøve-generator på jagtprøven.dk

20-04-2017: Lad dine udvintrede pletter være og få fuld landbrugsstøtte

Foråret har meldt sin ankomst og dermed en travl periode for de danske landbrugere. Det er tid til at komme i marken og sikre de bedste forudsætninger for en god høst. Du behøver dog ikke omlægge de udvintrede pletter for at få fuld landbrugsstøtte.

20-04-2017: Lad dine udvintrede pletter være og få fuld landbrugsstøtte

19-04-2017: Kirsten Skovsby genvalgt til Friluftsrådets bestyrelse

Danmarks Jægerforbunds repræsentant i Friluftsrådets bestyrelse Kirsten Skovsby er i dag blevet genvalgt til endnu to år i bestyrelsen.

19-04-2017: Kirsten Skovsby genvalgt til Friluftsrådets bestyrelse

18-04-2017: Forbundsmesterskab i bue 2017

Forsøget med et kombineret stævne mellem DJ og FaDB blev en stor succes, og bevirkede et rekordstort deltagerantal i Jægerforbundets forbundsmesterskab i bue 2017.