14-03-2017: Våbendirektiv vedtaget i EU-Parlamentet

I dag den 14. marts 2017 blev den længe ventede revision af EU-våbendirektivet godkendt i EU-Parlamentet. Der vil efter al sandsynlighed ikke ske ændringer for danske jægere.

14-03-2017: Våbendirektiv vedtaget i EU-Parlamentet

14-03-2017: Snyd at springe ved siden af

Faldet i medlemstallet i Kreds 6 i almindelighed og DJ i særdeleshed var den røde tråd på kredsmødet på Møn 11. marts.

14-03-2017: Snyd at springe ved siden af

13-03-2017: Dagsorden til VFR-mødet i marts

Vildtforvaltningsrådet afholder sit næste møde onsdag den 15. marts. Dagsordenen til mødet er nu offentliggjort, og som sædvanlig præsenterer og kommenterer vi forud for mødet de centrale dagsordenspunkter.

13-03-2017: Dagsorden til VFR-mødet i marts

13-03-2017: En festdag på flødeskumsfronten

I modsætning til tidligere år blev kredsmødet i Kreds 4 i år afholdt som et aftenarrangement. Dagsordenens punkter blev afviklet i en rolig og konstruktiv stemning, der understregede, at kredsen arbejder støt og solidt på de områder, den varetager.

13-03-2017: En festdag på flødeskumsfronten