08-02-2018: Hjemmesiden kører på halv kraft henover weekenden

På grund af flytning af den server, som Jægerforbundets medlemssystem ligger på vil kontaktoplysningerne på hjemmesiden være utilgængelige i en periode hen over weekenden.

08-02-2018: Ny uddannelse til den sande outdoor-nørd

Højskolen på Kalø har lavet et kursus til dem, der er lidt vildere med outdoor-livet end gennemsnittet. De kalder det outdoor-ranger, og der er naturligvis en hel kasse med jagt og naturen som spisekammer i samarbejde med Danmarks Jægerforbund.

07-02-2018: Euforiserende stoffer kan betyde farvel til jagttegnet

Er du glad for dit jagttegn, så hold fingrene væk fra euforiserende stoffer. Også selvom det "bare er lidt hash". Sådan er meldingen fra politiet.