31-03-2017: Jægernes ansvarsforsikring overgår til Tryg

Fra 1. april overgår jægernes lovpligtige ansvarsforsikring til Tryg Forsikring. Det sker efter en udbudsrunde, som altså blev vundet af Tryg. Ifølge Tryg og Miljøstyrelsen, så får skiftet ingen betydning for de danske jægere.

31-03-2017: Jægernes ansvarsforsikring overgår til Tryg

31-03-2017: Læs i Jæger april 2017

April-nummeret af Jæger er godt på vej til vores medlemmers postkasser. Det betyder, at du inden længe forhåbentligt kan se frem til at læse om jagt i forårssolen. Bladet er allerede nu tilgængelig på medlemsnettet.

31-03-2017: Læs i Jæger april 2017

30-03-2017: Tilmelding til FM Jagthorn 2017

Danmarks Jægerforbunds Jagthornsudvalg byder i samarbejde med Nakskov Jagthornsblæsere, Reventlow-Museet Pederstrup og Reventlow-Parken velkommen til forbundsmesterskabet i jagthornsblæsning 2017, hvor tilskuere også er meget velkomne – fri entre, dog skal der betales entre til selve muserne.

30-03-2017: Tilmelding til FM Jagthorn 2017

28-03-2017: Kom med dine input

Vores hjemmeside har nu været i luften i halvandet år. Vi arbejder konstant på at forbedre den – hvad fungerer godt, og hvad fungerer mindre godt?

28-03-2017: Kom med dine input