07-05-2017: Gode råd om haglskydning

Sådan får du fundamentet til en god skydestil og højner chancen for at ramme og dermed for at bestå haglprøven.

06-05-2017: Et kvart århundrede er nået

Så er Danmarks Jægerforbunds ordinære repræsentantskabsmøde i Messe C i Fredericia slut. Det blev præget af to store temaer, hvor af det ene var vedtagelsen af en ny strategi, herunder igangsættelsen af det kommende strukturarbejde. Det andet helt store tema var Jægerforbundets 25-års-jubilæum, som helt naturligt kom til at fylde en del i både formandens beretning og på repræsentantskabsmødet som helhed. Endelig gjorde formanden status på arbejdet i Vildtforvaltningsrådet og lancerede en ny vandvision.

06-05-2017: Et kvart århundrede er nået

06-05-2017: Jægerne hylder Søren Pind

Tidligere justitsminister Søren Pind fra Venstre modtager Danmarks Jægerforbunds Initiativpris for arbejdet med den nye knivlov.

06-05-2017: Jægerne hylder Søren Pind

06-05-2017: Årets jagtforening 2017

Den dynamiske vinder af titlen blev fynske Ejby-Harndrup og Omegns Jagtforening.

06-05-2017: Årets jagtforening 2017

06-05-2017: Miljø- og Fødevareministeren til DJ: I varetager jægernes interesser på fornemste vis

På Danmarks Jægerforbunds repræsentantskabsmøde den 6. maj 2017 gratulerede Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) med DJ’s flotte arbejde gennem 25 år og forbundets rolle i samfundet. Han takkede også for det vigtige og gode samarbejde med Miljø- og Fødevareministeriet.