02-02-2018: Kronvildtsamarbejde afprøves

Den første gang var et forsøg, men allerede nu synes der at være opbakning til et årligt og fast samarbejde omkring en fælles reguleringsjagtdag på kronvildtet syd for Rørbæk Sø.

01-02-2018: Gammel app i nye DJ klæder

Da Jægerforbundet og SEGES overtog undervisningsmaterialet til jagttegn 'Vildt & Jagt i Danmark', overtog vi også den tilhørende app. Den er nu klar i en ny og opdateret version til både iPhone og Android.

01-02-2018: Læs i Jæger februar 2018

Vi har taget hul på årets korteste måned, og dermed et nyt Jæger. Få en forsmag på, hvad der venter dig og en gratis smagsprøve på Jæger hvis du ikke er medlem.