11-05-2017: Læs programmet for FM i jagthorn 2017

I forbindelse med afholdelsen af dette års forbundsmesterskab i jagthorn, som afholdes i Reventlowparken på Lolland, har Danmarks Jægerforbund i samarbejde med Nakskov Jagthornsblæsere netop udsendt det 28 siders store katalog, der skal hjælpe med at informere og vejlede de mange deltagere og besøgende.

11-05-2017: Læs programmet for FM i jagthorn 2017

10-05-2017: Ny lov kan give mere natur

Det er en gammel DJ-mærkesag, som nu bliver til lov, når landmændenes genopdyrkningsret gøres permanent. Det kommer til at give mere natur, mener jægerformand Claus Lind Christensen.

10-05-2017: Ny lov kan give mere natur

09-05-2017: Fornem hæder til Jørgen Vesterdahl

På Jægerforbundets repræsentantskabsmøde havde Claus Lind Christensen den fornøjelse og ære at uddele Jægerforbundets fornemmeste pris til Jørgen Vesterdahl, Dansk Strandjagtforenings sidste formand. Guldnålen blev tildelt på baggrund af Jørgen Vesterdahls ihærdige indsats i forbindelse med sammenlægning af de tre gamle jagtforeninger til Danmarks Jægerforbund i 1992.

09-05-2017: Fornem hæder til Jørgen Vesterdahl

09-05-2017: DJ debat på Naturmødet: Er katten for farlig i naturen?

Danmarks Jægerforbund er vært, når debatten går på et af danskernes yndlingskæledyr, som samtidig er en farlig trussel for det vilde dyreliv.

09-05-2017: DJ debat på Naturmødet: Er katten for farlig i naturen?