22-09-2015: Det var vildt!

Ballerup Jagtforening afholder mange arrangementer i klubhuset Engagergård, der ligger i naturskønne omgivelser. Tirsdag den 8. september – havde man eksempelvis besøg af specialkonsulent, dyrlæge, ph.d. Mariann Chriél, Veterinærinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet (DTU), som skulle afholde kurset Vildtsygdomme og hygiejne.

22-09-2015: Naturstyrelsen hjemtager ansvaret for Schweissregistret

Naturstyrelsen har besluttet, at opgaven med at administrere Schweissregisteret skal tilbage til staten. En beslutning, der vækker forundring i Danmarks Jægerforbund.

22-09-2015: Valg til ledelsen i FACE sætter DJ i maskinrummet

DJ har tirsdag og onsdag deltaget i flere møder i FACE, vores paraplyorganisation for jægerne i EU. Programmet bød blandt andet på ulvemøde i parlamentet og generalforsamling i FACE.

22-09-2015: Miljø- og fødevareministeren: Jagt er en vigtig del af naturforvaltningen

I et eksklusivt interview med Danmarks Jægerforbund medio august lagde jagtens minister, Eva Kjer Hansen (V), op til, at der skal være bedre plads til landbrugserhvervet, samtidig med at naturen skal styrkes via en målrettet indsats. I den proces mener ministeren, at jægerne kan få en central rolle. Hele interviewet kan du læse i Jæger nr. 10.

22-09-2015: Sallingboer vinder naturprisen 2015

Vinderne af Danmarks Jægerforbunds Naturpris 2015 er netop blevet fundet. Hæderen tilfalder Kris Thorhauge og Svend Fredholm, der har gjort en kæmpe indsats i forbindelse med genetablereingen Grynderup Sø i Nordsalling.

07-09-2015: Årets jagtforening 2015: Man skal ikke gøre noget halvt

Askov Malt Jagtforening er netop blevet kåret som Årets Jagtforening. Foreningen i det sydlige Jylland har de sidste år satset benhårdt på at vinde titlen. Mantraet har været, at man ikke skal gøre noget halvt. Og det har båret frugt.

07-09-2015: Årets jagtforening 2015: Man skal ikke gøre noget halvt