16-08-2018: Kom til temaaften om då- og råvildtforvaltning på Fyn

Den 13. september skal der snakkes om de hedeste forvaltningsmæssige emner på Fyn, når kreds 5 inviterer til temaaften om både då- og råvildtforvaltning. Du kan stadig nå at tilmelde dig.

14-08-2018: Jagt i Sverige? Her er reglerne

Der er ikke længe til, at den svenske bukkejagt sætter ind. I den anledning er mange danske jægere ved at pakke taskerne for at sætte over sundet. Men hvad skal man være opmærksom på? Og hvad gør man, hvis man har glemt det med våbenpasset?

14-08-2018: Jagt i Sverige? Her er reglerne

14-08-2018: Få kompetencer og indflydelse med DJs lederuddannelse

Den 6. til 8. september afholder Danmarks Jægerforbund endnu et forløb med grundmodulet til DJs lederuddannelse. Du kan stadig nå at tilmelde dig, hvis du vil have stærke lederkompetencer på cv'et og medindflydelse på jagten i Danmark.

14-08-2018: Få kompetencer og indflydelse med DJs lederuddannelse

13-08-2018: Vildtsmagen af Kronjylland

I forbindelse med Randers Ugen åbnede Kronjyllands Jagtforening sammen med Randers Produktionshøjskole en pop-up-restaurant, hvor vildtkød blev præsenteret som en bæredygtig ressource. Det blev en særdeles velbesøgt og velsmagende succes.

13-08-2018: Vildtsmagen af Kronjylland

13-08-2018: Racedysten 2018, resultater

Tæt på 100 tilmeldte ekvipager leverede ved Racedysten 2018 en flot indsats i sommervarmen.