13-02-2018: Kattekonge med gevær

I Asmild-Tapdrup Jagtforening skulle man lige have afgjort, hvem der var årets kattekonge – inden jægernes fastetid for alvor begynder.

12-02-2018: Jagt & Outdoor inviterer til DM i apportering

Er din hund en vaskeægte jagthund, der har formidable evner inden for apportering? Så kig forbi årets Jagt & Outdoor messe i Odense Congress Center den 24. eller 25. marts 2018, hvor din hund får mulighed for at dyste mod andre hunde om titlen som landets bedste i indoor apportering.

12-02-2018: Nyt værktøj til hundeinstruktører

Et nyt værktøj til hundeinstruktører har set dagens lys. Det er appen Tryg Pote, som Tryg har udviklet i tæt samarbejde Danmarks Jægerforbund.