05-02-2015: Flot sæsonafslutning for duejægere

Den 31. januar var det slut for sæsonen 2014/2015. Kasseren i Rårup Jagtforening, Niels Christian Beck, kunne sætte jagtgeværet i våbenskabet, mæt og tilfreds med en flot afslutning på en lang jagtsæson.

04-02-2015: Naturformidlerprisen 'Årets Krudtugle' havnede på Bornholm

I weekenden afholdt Danmarks Jægerforbunds Naturformidlerkorps deres årlige seminar, som har til formål at give ny inspiration til forbundets naturformidlere. Traditionen tro blev der også uddelt 'Årets Krudtugle' til en naturformidler, der har gjort en særlig indsats for at formidle budskabet om jagt og natur i pressen. I år røg prisen til Bornholm.

03-02-2015: Din mening tæller

I Danmarks Jægerforbund er vi gået i gang med en grundlæggende opdatering af vores natursyn. Natursynet indeholder en beskrivelse af Danmarks Jægerforbunds værdier på en række spørgsmål, der vedrører natur, vildtforvaltning og jagt. Vi håber, du vil bidrage til vores videre arbejde ved at besvare 35 spørgsmål.

02-02-2015: To unge gåsejægere så lyset i den netop overståede jagtsæson

Da 24 årige Martin D. Hansen og 27 årige Morten Christiansen i september 2014 anskaffede de første 12 lokkegrågæs i fuldkropsstørrelse, var de endnu ikke klar over, hvilken sæson der lå foran dem. Anderledes viden om dette havde Hansen til gengæld på årets sidste gåsejagt.

30-01-2015: Vildtkød til alle i Lyby

Lyby Forsamlingshus nord for Skive lagde sidste weekend rammer til, da Lyby Borgerforening havde inviteret hele lokalsamfundet til en festmiddag i vildtets tegn. Hvert eneste sæde - 156 - i forsamlingshuset var fyldt, og 90 procent af dem var ikke-jægere. Det er en succes til efterligning blandt landets gastronomi interesserede.

29-01-2015: Stor bestyrelsesindsats giver pote til Jægerrådsårsmøde i Aarhus

Onsdag d. 21. januar 2015 var der indkaldt til Jægerrådsårsmøde hos Danmarks Jægerforbund Aarhus. Bestyrelsens store arbejde de forgangne år blev belønnet med stort fremmøde og god stemningen. Der blev snakket om forbundet, RASKnatur og Jægerrådets mange resultater.

28-01-2015: Ekstra jagter gav gevinst

Naturstyrelsen Blåvandshuk har i januar afholdt to ekstra bevægelsesjagter, da der ikke var nedlagt det fornødne antal hinder og kalve af jagtkonsortierne i området samt under de betalingsjagter, der allerede var blevet afholdt. Selvom jagterne var underlagt jagtgudernes lune, som alle andre jagter, gave de en ekstra gevinst.

27-01-2015: Danmarks Jægerforbund indgår i projekt om mere jagt og natur i Ejby Mose

God gammeldags frivillighed, en bevilling fra 15. juni Fonden og samarbejde har sikret at Danmarks Jægerforbund og Middelfart Kommune gennemfører et projekt sammen med de lokale lodsejere for at sikre mere jagt og natur i Ejby Mose.