11-02-2018: Nyt år - nye muligheder

For landmanden er det højsæson for udarbejdelse af mark og gødningsplaner. Ligesom det for vildtplejeren er tid for at planlægge den kommende sæsons vildtplejetiltag. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på de nye muligheder, der er i 2018 for at lave vildtpleje med grundbetaling.

09-02-2018: Snart kan du blive riffeljæger uden haglskydeprøven

Med den nye jagtlovsændring, der trådte i kraft 1. januar, er vejen banet for en bekendtgørelsesændring, der giver kommende jægere mulighed for at tage riffel- og bueprøven uden en bestået haglskydeprøve.

08-02-2018: Hjemmesiden kører på halv kraft henover weekenden

På grund af flytning af den server, som Jægerforbundets medlemssystem ligger på vil kontaktoplysningerne på hjemmesiden være utilgængelige i en periode hen over weekenden.