Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

30-09-2015: Der er stadig penge i skydebanepuljen


Der er stadig midler at søge fra årets skydebanepulje, hvis den lokale flugtskydebane trænger til en kærlig hånd.

30-09-2015: Krybskytteri i kronvildtområde ved Oksbøl


En eller flere krybskytter har været på spil i kronvildtområdet ved Oksbøl, hvor der mandag morgen blev fundet en ulovligt nedlagt hjort på Forsvarets arealer.

30-09-2015: Krybskytteri i kronvildtområde ved Oksbøl


En eller flere krybskytter har været på spil i kronvildtområdet ved Oksbøl, hvor der mandag morgen blev fundet en ulovligt nedlagt hjort på Forsvarets arealer.

30-09-2015: Velkommen til Danmarks Jægerforbunds nye hjemmeside


Danmarks Jægerforbund er glade for at kunne byde dig velkommen til vores nye hjemmeside. Du kan være med til at fejre det ved at deltage i konkurrencen om jagtudstyr for over 70.000 kroner. Og hjælpe os med at høvle de sidste knaster.

30-09-2015: Katte dræber!


Katten er et husdyr og skal behandles derefter. Derfor er Danmarks Jægerforbunds holdning klar - katte skal som husdyr mærkes og holdes hjemme, så de ikke skader naturen!

25-09-2015: Flot vejr og flot skydning


Danmarks Jægerforbund afviklede søndag den 20. september sit mesterskab i jagtfeltskydning. Det foregik i det mest pragtfulde sensommer vejr, med temperaturer på 16-17 grader, på den sædvanlige lokalitet, Ulfborg Skyttecenter.

25-09-2015: Enighed i marsken: Bramgæs er et problem


Den stadige vækst i bestanden af bramgæs mærkes særligt tydeligt i marskegnene i det sydvestligste hjørne af Jylland, hvor over 100.000 bramgæs fra den russisk/baltiske bestand opholder sig i vinterhalvåret. Skaderne i landbruget er omfattende. Men problemet er svært at gøre noget ved med de forvaltningsmæssige muligheder, der findes i dag.

25-09-2015: De kortnæbbede er (i) landet


Tusindvis af kortnæbbede gæs er på vej til Danmark. De kommer hvert år, og visse steder lander gæssene næsten på samme tidspunkt hvert eneste efterår. Jagttiden på kortnæbbet gås skydes reelt i gang af gæssenes ankomst, og en del gåsejægere skal formodentlig på jagt allerede i weekenden. Af hensyn til bestandens stabilitet opfordres alle dog til at skrue ned for jagttrykket på kortnæbbet gås i denne jagtsæson.