02-03-2018: Ny struktur i efteruddannelsen for jagthundeinstruktører

I de seneste 3 år har der været stigende interesse for efteruddannelsen som jagthundeinstruktør i DJ. Som en del af det nye uddannelseskoncept bliver efteruddannelseskurserne i år modulopbygget.

02-03-2018: Ungdommen inspirerer

I en tid hvor foreningslivet i stigende grad lever en skyggetilværelse, er der behov for nytænkning for at vende udviklingen. Derfor havde Danmarks Jægerforbund inviteret en række unge jagtforeningsformænd til Jagtens Hus lørdag den 24. februar for at debattere emnet.

01-03-2018: Læs i denne måneds Jæger - marts

Kalenderen lyver aldrig: Det er forår. Nu mangler vi bare, at vejret også kigger i kalenderen. Indtil det sker, kan vi så kigge i Jæger. Marts-udgaven er nemlig landet i postkasserne.