20-10-2015: Så er der kommet ekstraordinære hagl- og riffelprøver

På grund af stor efterspørgsel efter pladserne på efterårets haglskydeprøver på Sjælland, har Danmarks Jægerforbund oprettet to ekstraordinære haglskydeprøver den 7. og 21. november i kreds 6. I samme åndedrag er der den 29. november oprettet en ekstraordinær riffelprøve i kreds 4.

20-10-2015: Så er der kommet ekstraordinære hagl- og riffelprøver

14-10-2015: Børn skal lære, hvor maden kommer fra

I disse dage er en flok entusiastiske 13 til 15-årige kommende jægere på tur med Danmarks Jægerforbund, for at lære om at høste af naturens overskud på bæredygtig vis. Imens har en anden flok børn og unge overværet en dissektion af en løve i Odense Zoo. Vi mener, at vi i Danmark skal værne om den tradition, at vi lærer vores børn, hvor maden kommer fra, og hvordan naturen fungerer.

14-10-2015: Børn skal lære, hvor maden kommer fra

12-10-2015: Vingeundersøgelsen – september 2015

I løbet af september måned har Vingeundersøgelsen fået tilsendt i alt 1.105 vinger. Det er en bedre start på sæsonen end i sidste sæson,

12-10-2015: Vingeundersøgelsen – september 2015

09-10-2015: Justitsminister vil hjælpe jægerne med knivlov

Jægere og fiskere skal ikke være bekymret for at bære kniv, siger justitsminister Søren Pind i et skriftlig svar til Danmarks Jægerforbund.

08-10-2015: Kortere jagttid på kortnæbbet gås

Miljø- og Fødevareministeren har nu nikket til Vildtforvaltningsrådets anbefaling om midlertidigt at suspendere januarjagten på kortnæbbet gås og sendt forslaget i fire ugers høring. Januarjagten blev indført sidste år, sideløbende med en adaptiv forvaltningsplan for den kortnæbbet gås, der skal sikre, at bestanden holdes på cirka 60.000 individer.