05-03-2015: Kreds 3 går frem

Kreds 3 afholdte tirsdag aften deres kredsmøde på Sabro kro. Der var fokus på god tone mellem medlemmer, en stærk kreds med stigende medlemstal og en god sund økonomi. Alt i alt en god aften for de fremmødte, der også fik lejlighed til at stille spørgsmål til formanden og direktøren i Danmarks Jægerforbund.

04-03-2015: Nordsjællændere til kredsmøde

Danmarks Jægerforbund Kreds 7 afholdt søndag den 1. marts det årlige kredsmøde i Boruphallen. Fremmødet var flot og engagementet stort, da de 181 fremmødte lyttede til kredsformand, koordinatorer og andre med noget på hjertet. På mødet blev det unge par bag Jægernes Julehjælp hædret med Danmarks Jægerforbunds aktivitetstegn. Læs hele beretningen her.

03-03-2015: Skuffede jægere arbejder videre med ny nationalpark

Danmarks fjerde nationalpark, og den første af sin slags uden for Jylland, blev i fredags en realitet, da miljøministeren og forligskredsen bag nationalparkloven gav grønt lys til Skjoldungernes Land. Danmarks Jægerforbund arbejder for mest muligt jagt og natur i parken, men er forundrede over ikke at få tilbudt en bestyrelsesplads som andre tilsvarende grønne organisationer.

03-03-2015: Vildtinformation bliver digital

Undrer du dig over, at du ikke har modtaget bladet Vildtinformation fra Naturstyrelsen i år, skyldes det, at bladet er blevet digitalt. Den digitale udgave af Vildtinformation blev den 1. marts lagt på Naturstyrelsens hjemmeside.

02-03-2015: Godt samarbejde - stærk kreds

Årets første kredsmøde blev afholdt i weekenden i kreds 1. 136 deltagere, heraf 116 stemmeberettigede fra 34 jagtforeninger i kredsen var lørdag den 28. februar 2015 samlet til kredsmøde på Lundbæk Landbrugsskole - bare et riffelskuds afstand fra Nibe i det nordjyske.

02-03-2015: Distribution af magasinet Jæger

Jæger udkommer i over 76.000 eksemplarer 11 gange om året, og magasinet udsendes til Jægerforbundets medlemmer med enten Post Danmark eller Bladkompagniet. Nogle medlemmer har oplevet problemer med distributionen af bladet, og det vil vi meget gerne gøre bedre. Så husk at kontakte medlemsservice med eventuelle klager.

28-02-2015: Undervisningsministeren ude i virkeligheden

Et samarbejde mellem Jægerforbundets naturvejledning og Skolen i virkeligheden - Fredensborg naturskole, har vist sig at være så interessant, at det fredag den 27. februar fik selveste undervisningsminister Christine Antorini til at forlade adressen på Frederiksholm Kanal for at se nærmere på den åbne skole i det nordsjællandske.

27-02-2015: Ny jagttegnsbekendtgørelse uddyber kravene til vildtudbytteindberetning

Nu er den nye jagttegnsbekendtgørelse trådt i kraft. Det betyder blandt andet, at vildtudbytte fra og med dette jagtår skal indberettes digitalt, og at det skal ske før, man kan få jagttegnet udstedt. Det betyder også, at reglerne ændres, så vildt nedlagt under hegn ikke skal indberettes.