02-03-2018: Nye regler for udsætning af fjervildt

Fra og med 2018 er der kommet nye regler for udsætning af fjervildt. Det betyder blandt andet, at al udsætning af fjervildt skal indberettes. Husk også at komme på kursus i god tid, hvis du udsætter over 100 fugle.

02-03-2018: Fugleinfluenza fundet i død ørn

Der er fundet fugleinfluenzavirus i en død havørn i en skov nær Slagelse. Der er også gjort enkelte andre fund rundt om i Europa, så det er ikke overraskende, at en død fugl nu er fundet i Danmark.

02-03-2018: Ungdommen inspirerer

I en tid hvor foreningslivet i stigende grad lever en skyggetilværelse, er der behov for nytænkning for at vende udviklingen. Derfor havde Danmarks Jægerforbund inviteret en række unge jagtforeningsformænd til Jagtens Hus lørdag den 24. februar for at debattere emnet.