06-03-2018: Busfulde af oplevelser

Du kan sagtens deltage i en større kollektiv jagtoplevelse ved at koble dig på en af de busrejser, som jagtbureauerne typisk arrangerer med henblik på bukke-, hjorte- eller drivjagt. Se et lille udpluk af mulighederne her.

06-03-2018: Busfulde af oplevelser

06-03-2018: Bundne signaler til dette års FM er offentliggjort

Bundne signaler til dette års FM er offentliggjort

05-03-2018: Kredsmøde i kreds 5: To ben og fire hjul

På årets kredsmøde i kreds 5 stjal oplægget om afrikansk svinpest meget af opmærksomheden. Men der blev også tid til resten af dagsordenen, der dog ikke bød på de store overraskelser.

05-03-2018: Kredsmøde i kreds 1: Genvalg og anstændig opførsel

Stop den rå tone på Facebook. Cirka 130 nordjyske jægere deltog i årsmødet i kreds 1, hvor medlemmerne blev opfordret til at tage en snak om jagtens etik og anstændig opførsel på de sociale medier.