23-06-2017: Uspiseligt tysk forslag om trofæimport

I denne uge har man onsdag i ’EU Scientific Review Group’ og torsdag i ’Group of Experts of the Competent CITES Management Authorities’ diskuteret et tysk forslag, der kan medføre alvorlige begrænsninger for import af jagttrofæer af ikketruede CITES-arter i EU. Den danske repræsentation er imod forslaget.

22-06-2017: Oplevelsesdag og Dyrskue

Oplevelsesdag i Langstrup mose og Roskilde Dyrskue

22-06-2017: Rævehold uden politisk opbakning

Siden Folketinget i 2014 besluttede, at rævehold til oplæring og afprøvning af gravsøgende hunde skulle udfases og helt stoppe med udgangen af 2016, har man forsøgt at få den beslutning ændret ad politisk vej. Men som den politiske situation er nu på Christiansborg, synes det ikke muligt at mobilisere et flertal.

22-06-2017: Rævehold uden politisk opbakning

21-06-2017: Nyjægerjagter hos Naturstyrelsen

Når du har bestået både jagtprøven og haglskydeprøven, er du berettiget til at deltage i en af Naturstyrelsens mange jagter.

21-06-2017: Nyjægerjagter hos Naturstyrelsen

20-06-2017: Jægertsporting KM kreds 7

Søndag d.18 juni afholdte kreds 7 den årlige kvalifikation i Jægersporting.
Arrangementet blev afholdt i Skovbo Jagtforening.

20-06-2017: FM i jagtsti: Tronskifte

Da Danmarks Jægerforbund afviklede sit forbundsmesterskab i jagtsti lørdag den 17. juni, måtte de sidste otte års mestre fra kreds 4 vige pladsen til et sejt trekløver fra Nordjylland. Også individuelt var en 1’er i front, da Ivar Høst – eneste vildtkonsulent, som deltager i FM i jagtsti – fik en ret klar sejr.