19-09-2017: Kom til temaaftener om råvildtforvaltning

Der er stadig fire spændende temaaftener om råvildtforvaltning tilbage. Der vil især være fokus på udfordringer i de områder, der har været ramt af sygdomsrelaterede problemer i råvildtbestandene.

18-09-2017: En uge med ny viden for de kommende jagttegnskursuslærere

Danmarks Jægerforbund afviklede i uge 37 et kursus for kommende jagttegnskursuslærere. De ni deltagere havde en spændende og udbytterig uge, og seks af dem klarede skærene til den afsluttende eksamen.

18-09-2017: Jacob tog teten fra start

Det var nogle af landets bedste skytter, der stillede op ved FM i jagtfeltskydning 2017 i Ulfborg, men Jacob Christensen var også i år urørlig.

18-09-2017: Peter tog teten fra start

15-09-2017: Ny indsats skal sikre Fyn mod mårhunde

Mårhunde med GPS-sendere skal forhindre mårhunden i at sprede sig fra Jylland til Fyn og de omkringliggende øer. I dag sættes to mårhunde ud på Fyn.

15-09-2017: Moms-forslag rammer friluftsforeninger hårdt

Friluftsrådet undrer sig over, hvor regeringens ønske om at styrke foreningslivet blev af. Forslag om at droppe moms-ordning vil ramme friluftsforeninger hårdt på pengepungen.

14-09-2017: Succes med stort Bliv NaturligVis arrangement

Seks Bliv Naturligvis formidlere satte Østervangsskolen i Randers stævne på Justesens plæne, som dannede rammerne om et succesfuldt fiske- og jagtarrangement for 60 fjerdeklasses elever og deres lærere.

14-09-2017: Fredag lukker telefonerne tidligt

Fredag den 15. september lukker jægerforbundet telefonerne klokken 10.15.