08-06-2015: Myndighedsdanmarks magtarrogance - Kronik i JP

Danmarks Jægerforbund forsætter kampen mod knivloven. Mandag den 8. juni har formand Claus Lind Christensen en kronik i Jyllands-Posten, der netop belyser de sygdomme, som knivloven er et symptom på. Kuren? Ja, det kunne passende være et våbenråd.

05-06-2015: Sommertid er dyrskuetid

Det Fynske Dyrskue er landets ældste med 130 år på bagen. Siden 1961 har dyrskuet været afholdt midt i Odense centrum, hvor udstillere har stået parate til at vise deres produkter frem samt underholde publikum, store som små. I år løber det af stablen den 12. - 14. juni.

02-06-2015: Vildfaren kugle rammer mand

Tirsdag den 2. juni 2015 blev vi af en af vores lokalforeningsformænd i Danmarks Jægerforbund gjort opmærksom på, at der i Odder syd for Århus var sket en ulykke, hvor en mand var ramt af et projektil cal. 22. Manden var blevet ramt oveni hovedet, hvor kuglen trængt ind under huden.

29-05-2015: Hold igen med saven

Det Internationale Råd for Jagt og Vildtbevarelse (CIC) har indført nye regler for opmåling af jagttrofæer. Fremover er det de samme opmålingsregler, der gælder over hele verden. Det betyder, at danske jægere skal holde igen med saven, hvis man vil have trofæerne opmålt.

27-05-2015: Valg i Danmark

I dag har Statsminister Helle Thorning-Schmidt udskrevet folketingsvalg. Danskerne skal til stemmeurnerne torsdag den 18. juni 2015. Danmarks Jægerforbund er naturligvis klar til at blande sig i valgkampen for at sikre, at budskaberne om mest mulig jagt og natur bliver hørt.

26-05-2015: Ny knivsag udsat

Retten i Svendborg har i dag udsat retssagen mod Michaels Jagt- og Fiskeri i Svendborg på grund af nogle teknikaliteter. Der er ikke sat nogen ny dato for retssagen.

26-05-2015: Politiet: Vi overholder sagsbehandlingstiderne

I forbindelse med politiets centralisering af de to våbencentre hos Midt- og Vestjyllands Politi i Holstebro (ACV) og hos Københavns Vestegns Politi i Taastrup (ACØ) har der været uacceptable sagsbehandlingstider for jægerne. Det har blandt andet affødt et møde med politiet, hvor Danmarks Jægerforbund har forlangt og er blevet lovet kortere sagsbehandlingstider.Det løfte følger vi naturligvis tæt, hvorfor vi bringer denne status på sagsbehandlingstiderne hos ACV og ACØ. Fra politiet selv forlyder det, at man overholder sagsbehandlingstiderne.

22-05-2015: Adaptiv forvaltning er tilpasningsdygtig og dynamisk forvaltning

Danmarks Jægerforbund har med glæde konstateret et stort engagement blandt jægerne for det begreb, der hedder adaptiv forvaltning. Samtidig har der været en usikkerhed omkring forståelsen af begrebet. Det vil vi gerne medvirke til at rette op på. Derfor er her en kort introduktion, som også er første del af flere artikler om emnet.