22-12-2015: Flere kortnæbbet gæs end først antaget

Bestanden af Kortnæbbet gås er større end først antaget. Det er konklusionen oven på årets anden tælling. Derfor forventer Danmarks Jægerforbund, at januarjagten genindføres.

21-12-2015: Pind: Den gamle knivlov kunne ikke mere

Den gamle knivlov stod ikke til at rede, siger justitsminister Søren Pind, som forklarer, at både han og ministeriet fik troen på, at en helt ny knivlov var den rigtige vej frem i dialogen med Danmarks Jægerforbund, Friluftsrådet, Danmarks Våbenhandlerforening og spejderne.

21-12-2015: Ny knivlov kæmpe sejr for jægerne (1)

En samlet blå blok har i dag kl. 13 præsenteret en ny knivlov, som ved første øjekast ser ud til at løse jægernes og danskernes problemer med ulovlige knive. Det vil sige, at reglerne lempes for almindelige, lovlydige mennesker, men skærpes for knive i nattelivet.

21-12-2015: Ny knivlov kæmpe sejr for jægerne

18-12-2015: Kontingentopkrævning

Kontingentopkrævning udsendes i disse dage.

18-12-2015: Og vinderen blev...

Så fik vi udtrukket de mange vindere i vores store konkurrence - tak til alle jer, der har tilmeldt jer et eller flere af vores nyhedsbreve.

17-12-2015: Antallet af anskydninger falder fortsat

Nye tal fra DCE viser, at et stadig lavere antal vildt lever med hagl i kroppen. Yderst positivt, siger jægerformand Claus Lind Christensen.

16-12-2015: Positivt VFR-møde for jægerne

Vildtforvaltningsrådet har afholdt sit sidste møde i 2015. Dagsordenen indeholdt en række særdeles interessante emner for de danske jægere, og efter mødet er det da også flere ting at glæde sig over. Der bliver lempede vilkår for regulering af bramgæs. De nuværende reguleringsregler for ringduer fastholdes, samtidig med at der afventes resultat af EU-drøftelser om tolkningen af EF-fuglebeskyttelsesdirektivet. Markvildtsindsatsen påskønnes, og de fremtidige principper for jagttidsfastsættelsen med stor vægt på faglige argumenter blev vel modtaget.